Annonce:
Annonce:

Topkarakter til Anne Mette

nationen! mener, at statsministeren kunne lære noget af sin talentfulde kone.

Anne Mette dansede sig direkte ind i seernes hjerter
Anne Mette dansede sig direkte ind i seernes hjerter
Annonce:
Følg nationen!

Bekymringerne var mange, da nyheden om, at statsministerfruen var 'Vil med dans'-deltager slap ud. Man frygtede for hendes mands politiske karriere, hvis hun dummede sig. Nogle gik så vidt, som til at spekulere i, om hun var et snedigt iscenesat spin fra Venstres side, der skulle sikre hendes mand større popularitet i befolkningen.

Der blev holdt et vågent øje med hende i konkurrencen, og frygten for, hun skulle lave fejl og kvaje sig, var stor. Bekymringerne er blevet gjort til skamme. Anne Mette har klaret det bedre end godt, og hun er gået fra at være en noget usynlig førstedame til at være elsket og afholdt i store dele af befolkningen.

Der kan du lære noget Anders
nationen! mener også, at statsministerfruen har gjort det bedre end godt. Rent faktisk har hendes mand en del at lære, hvis man spørger nationen!-medlem Rolf N., der mener, at befolkningen har mere respekt for Anne Mette, end de har for Anders:

Annonce:

- At Anders helt sikkert har overvejet både for og imod, at fruen deltog, er der vel ingen tvivl om. Men det er Anne-Mette, som har gjort det godt i modsætning til Anders. Statsministeren kunne lære meget af Anne-Mette, der virker 100 procent ærlig og uden bagtanker. Det står i skarp kontrast til Anders, som blot håber på, at når det regner på Anne Mette, så drypper det på Anders.

'En underlig tankegang', kalder nationen!-medlem Jan L. kommentarerne fra dem, der mente, at Anne Mette skulle have takket nej.

- Jeg kan ikke se, hvad Anne Mettes uskyldige dans kan have med dansk politik at gøre. I vores moderne tider vil jeg bestemt tro, at folk er i stand til at skille tingene ad.

Og Stefan W. bemærker med et glimt i øjet, at hun i hvert fald kan uddele en trøstedans til statsministeren, når han med sikkerhed taber næste folketingsvalg.

nationen! kan ikke se problemet i Anne Mettes dans. Hun har snarere gavnet Anders Fogh Rasmussens image frem for at skade det.

Føler du, at vi har lært Anne Mette Rasmussen bedre at kende efter hendes deltagelse i 'Vild med dans'? Har hendes dans, og hendes søde væsen, gjort hendes mand mere populær i befolkningen?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: