AaB-fans: Endnu en uge med kløe

435 AaB-fans har lovet hinanden, at de ikke barberer sig før deres hold har en sejr i hus. Og 0-0 i dag betyder endnu en uge med kløe

Mads Veiby og Thomas Buthler på plads til Brøndby-kampen, der endte 0-0.
Mads Veiby og Thomas Buthler på plads til Brøndby-kampen, der endte 0-0.

Mads Veiby har sendt et billede fra dagens AaB-Brøndby-kamp til nationen!. Ikke et billede af spillerne på banen, men derimod et af nogle ubarberede mænd, der har svoret, at de ikke vil røre barbergrejet, før AaB kan forlade en fodboldbane i en liga-kamp i Danmark eller Europa med 3 point. Og Mads skriver:

Pjevset talibaner-skæg
- Der er vist ikke andet end at sige SUK!!! Vi kan dog glæde os over, at AaB ikke har tabt under Allen Kuhn, men det hjælper ikke på stubbene, som nu ikke længere kan kaldes for stubbe, men pjevset talibaner-fuldskæg for mit vedkommende.... ØV, skriver Mads, der som initiativtager nu er ved at blive lidt nervøs for, hvad det er han har startet:

- Jeg begynder at være en smule bange for at min næste barbering først bliver til foråret :-o Men som den optimistiske fan jeg er, så tror jeg klipfast på at barberingen kommer næste søndag (synes jeg kan høre mig selv sige det samme igen).

Her er Morten - en anden AaB-fan, der synes det klør.

Næste AaB-kamp, der tæller for skæg-Aaberne er mod Esbjerg på søndag. Tror du, de kan lade skægget falde søndag aften? Hvis du er en dal af skægbevægelsen, så send et videoklip til nationen.tv