Annonce:
Annonce:

Riskær: Status i frihed til rådighed

Casual shoppping, byerne som entertainment-centre og lysten til at markere sin frihed gennem påklædning og indretning. Klaus Riskær i Understrøm

Annonce:
Følg nationen!

Byerne i ny tid er blevet omfattende metropoler. Alle lever i byen på en eller anden måde. Byerne er blevet den ny tids kalejdoskopiske smeltedigel for alt det, som ikke er syntetisk, upersonligt og forudsigeligt.

Ny tids befolkning sikres i forvejen levering i hjemmet af alle typer af sædvanlige dagligvarer, så det ligger i den nyt tids kvalitetsideal, at man ved selv at opsøge kvalitet kan komme frem til et resultat, der ikke er forudsigeligt. Det er i byerne, denne jagt finder sted. Det er i byerne, at kvalitetsindkøbet gennemføres og man finder det særlige, der ikke passer ind i de store logistiksystemer.

Det bliver en særlig måde at markere sig på; at man gennem påklædning, indretning og tilberedning kan signalere, at man har frihed til rådighed.

Casual shopping bliver dermed en del af storbyens rolle som entertainment-center. Ligesom det bliver i byerne, man oplever skuespil, ballet og opera opsat – men integreret med ny teknologi.

Du kan skrive din mening om Riskærs spådom her - eller du kan besøge www.understrom.comog få den lange version af dagens tekst. Der er nyt fra understrøm i morgen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: