Annonce:
Annonce:

Riskærs Understrøm 27

null

Annonce:
Følg nationen!

Bevidstheden om, at et forhold ikke har indbygget en forventning om uendelighed vil i sig selv virke befordrende for – netop – uendeligheden.

At folk bliver gift og skilt igen er intet nyt. Det, som forandrer sig, er måden, man bliver gift og skilt på. Hvor skilsmisser tidligere blev beklagelige og traumatiske personlige sammenbrud, vil fremtidens opløsning af et parforhold blive set som et forudsigeligt valg af forandrede levebetingelser.

Livskvaliteten ligger ikke forankret i et bestemt parforhold, men i parforholdet som sådan.

De alternative tilbud til et faktisk parforhold vil omkring den enkelte være mangfoldige og lettilgængelige. Virkelighedens verden skal ”konkurrere” med den sanselighed, som kan formidles af sofistikeret digitalt ”liv.”

I en opvækst omgivet af syntetisk virtualitet opstår et pres på parforholdet, som skaber eksistens, nærvær, spænding og motivation i virkelighedens verden.

Den større mobilitet, letheden ved at erstatte en fysisk struktur med en anden, og et parforhold med et nyt indbyder til en anden flugtvej – at konflikter blot løses ved at udskifte en virkelighed med en anden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: