Annonce:
Annonce:

nationen!: Luk aldrig Lundin ud

Storm af henvendelser fra oprørte nationen!-medlemmer, der er rystede af de nye uhyggelige afsløringer om massemorderen

Annonce:
Følg nationen!

Lundin har på den mest bestialske vis myrdet sin mor, myrdet og parteret sin kæreste og hendes to drenge. Og han kommer til at myrde igen, hvis han nogensinde kommer på fri fod. Derfor må Lundin aldrig løslades. Oprørte Nationen-medlemmer er rystede over Ekstra Bladets nye afsløringer, der viser Lundins utrolige perverterede kynisme. Og de kræver nu sikkerhed for, at han aldrig mere kommer på fri fod.

Annonce:

En meget ond mand
- Den mand skal aldrig løslades, mener Nationen!-medlem Conny L:
- Lundin er erklæret sindssyg og er dokumenteret meget ond. Den adfærd kan man ikke medicineres fra. Lundin skal blive i fængslet på livstid, som dommen lød, og han må aldrig komme ud på gaden igen. Jeg er overbevist om, at han på fri fod ville begå nye forbrydelser. Han vil for altid i frihed være til fare for andre. Lad ham blive siddende for livstid uden mulighed for prøveløsladelse eller udgang.
- Jeg troede vi blev lovet at den mand aldrig skulle slippes ud, skriver Maja T. under rubrikken 'Farvel Lundin':
- Jeg ville ikke føle mig tryg i Danmark længere, hvis den mand gik rundt på gaderne.

Han kan myrde igen
- Hvis Lundin kan kapre kvinder, når han sidder inde, så er det endnu nemmere, når han står på fri fod. Og jeg tror desværre han kan myrde igen. Lundin er ikke angrende, han er udspekuleret, og et perfekt eksempel på en psykopat. nationen!-medlem Dorte J. er mere kontant:
-Selvfølgelig skal han ud. Det skal bare være liggende vandret i en etværelses med låg.

Annonce:

Tak til Ekstra Bladet
- Det er sgu fint, at Ekstra Bladet skriver så meget om Peter Lundin, så vi får en reminder om en psykopat, der kan prøveløslades om fem år. Tænk om vi ikke havde hørt mere om ham, før han kom ud på gaden og møder teenagepiger, der har glemt alt om hans ugerninger. Det kunne ende som en katastrofe.
Hvordan kan det overhovedet komme på tale at løslade en mand, der sidder og 'banker pikken i kassettebåndoptageren, fordi hans egen sindssyge ophidser ham ekstremt'.

Hvem tør slippe ham fri
- På papiret kan Lundin prøveløslades i 2013 efter 12 års afsoning, men det tror jeg ikke sker, siger Ekstra Bladets Torsten Ruus, der har forelagt den ny udvikling for juridiske eksperter.
- Prøveløsladelse for drab er i gennemsnit 17 år, og man skal jo huske på, at Lundin er dømt for tre drab. Han kan søge om prøveløsladelse, men jeg vil godt se den justitsminister, som tør benåde Lundin og slippe ham fri.
Livstid kan i praksis betyde livstid, hvis samfundet mener det er nødvendigt at beskytte sig mod nye forbrydelser. Man behøver teknisk set hverken en forvaringsdom eller en ny retssag, hvis der dukker nye graverende detaljer op.

Annonce:

Rystende indblik
Den firedobbelte morder har i flere år i al hemmelighed sendt i alt 45 kassettebånd med lange, dybt private enetaler om kærlighed, enfoldige drømme, drabstilståelser og sex til sin kæreste i Jylland. Kvinden har i årevis været hans sexpartner og dybt fortrolige, men har nu brudt med den 36-årige livstidsfange.
Ekstra Bladet har fået adgang til de hemmelige bånd og giver et rystende indblik i Lundins tankegang og liv og i den forfærdelige forbrydelse, der i 2000 kostede Marianne Pedersen og hendes to sønner, Brian og Dennis, livet, og året efter udløste en livstidsstraf til den berygtede massemorder.

Nationens medlemmer viser ingen nåde for Lundin. De er mest optaget af, hvordan samfundet bedst sikrer sig mod, at han begår nye alvorlige forbrydelser.
Hvad mener du?

Få et godt tilbud

på Danmarks nødvendige avis


Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: