Filmhold invaderer Hillerød Hospital

Vil du filmes, når du bliver indlagt på hospitalet?

Må TV3 godt filme dig?
Må TV3 godt filme dig?

Du er indlagt på hospitalet og er midt i en behandling, pludselig kommer der et filmhold hen til sygesengen for at spørge, om du er interesseret i at blive stjerne i deres tv-serie. Den handler om dig og din behandling på hospitalet. Ville du sige ja?

Docu-soap
TV3 er ved at lave episoder til en ny tv-dokumentar, der skal optages på Hillerød Hospital. Tv-holdet skal følge ti medarbejdere, som skal være hovedpersoner i serien. Det er deres arbejde, der lægges vægt på, og fokus skal være på medarbejderne.

Ingen patienter eller pårørende kommer til at medvirke uden skriftligt samtykke, skriver Hillerød Hospital på deres hjemmeside. Men kan man overskue konsekvenserne af at sige ja til at medvirke i øjeblikket?

Bedre behandling?
Hvad hvis man fortryder? Kan man forudse, hvordan det endelige resultat bliver, og vil man mindes om, hvor syg man har været på TV i den bedste sendetid, når man er blevet rask igen?

På den anden side, kan det også ses som en fordel. Hvem vil ikke gerne opereres og behandles af den læge, der ved han bliver filmet, og derfor yder sit allerbedste.

Svensk import
Serien er opstået efter svensk forbillede, hvor docu-soapen 'Sjukhuset' kører på tredje sæson på svensk TV3.

Ville du sige ja til, at et filmhold måtte følge din behandling? Tror du lægerne bliver mere opmærksomme, når de ved, de bliver filmet?