Annonce:
Annonce:

Ex-kærester mødes på Facebook

Tre ud af fem har kontakt til deres ekskæreste gennem Facebook, viser nationen!. Men bare rolig: et lille flertal er imod utroskab...

Annonce:
Følg nationen!

Har din kæreste en Facebook-profil? Så er der en god chance - eller risiko - for, at din bedre halvdel også har rakt hånden ud til mindst én af sine ekskærester på det sociale site.

Men der er også stor sandsynlighed for, at du selv kan se din ekskæreste i øjnene, hvis du scroller gennem vennelisten på din personolige Facebook-profil. 62 procent - mere end tre ud af fem - har nemlig ekskæresten med, hvis de har venner på Facebook, viser en afstemning med over 32.000 svar på nationen!

Annonce:

Hver tiende i par er klar til flirt på Facebook
I undersøgelsen svarer 43 procent af alle i parforhold, at de har kontakt til deres ekskærester på Facebook, mens 10 procent samtidig også har kontakt itl nye, potentielle scoringer. Der er altså lagt op til en del utroskab, men det betyder ikke, at man skal tvinge kæresten til at slette Facebook-profilen, mener i hvert fald nationen!-medlem Katrine Mironovitch.

- Hvis folk vil være utro, så skal de nok finde en måde at gøre det på, for eksempel gennem Facebook, en ekskæreste, en kollega eller en tilfældig. Et forhold handler om at have tillid til hinanden. Hvis min forlovede havde et facebook profil, ville jeg ikke være bange for, at han vil være utro, da jeg stoler på ham.Hvis man ikke har tillid til den anden og kan stole på dem, så er forholdet intet værd, skriver hun.

45 procent singler holder fast i eks'en
Blandt singlerne er det 45 procent, der har kontakt til eks'en - her har 18 procent samtidig potentielle elskere på vennelisten.

Når man sammenlægger tallene, er det altså i alt omkring to ud af fem, der har kontakt til deres ekskærester på den sociale tjeneste Facebook. Men herfra skal trækkes alle dem, der slet ikke har en profil derinde - det betyder at tre ud af fem med Facebook-profil har kontakt med deres eks.

Annonce:

Lille flertal mod utroskab
Men hvad så med utroskaben?

- Både min mand og jeg selv har profil på Facebook og her er der ikke brug for en Facebook-snak. Vi stoler på hinanden og kender også hinandens koder, beroliger Monika Faber i en nationen!-kommentar.

- Jeg stolede også på min kæreste, og vi kendte også hinandens koder. Jeg brugte bare hendes kode for sent, lyder det lidt triste svar fra Allan D.

Og det er vist meget sigende: 52 procent af stemmerne siger, at de er imod utroskab. Men hver fjerde har prøvet eller er klar på at prøve utroskab, der starter med kontakt på Facebook.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: