12-årig sexoverfaldet efter netflirt

En 31-årig lokkede en 12-årig til et møde, hvor han gennemførte samleje med hende. - Det kan ske for alle børn, advarer moderen.

En uskyldig chat mellem en 12-årig pige og en tilsyneladende ung fyr på 21 år på Internettet er ifølge pigens familie endt i et voldsomt seksuelt overfald.

Manden kørte hele vejen fra Horsens til Hellerup efter at have lokket pigen til et møde. Her viste han sig at være en 31-årig ulækker og skræmmende voksen, der senere misbrugte hende.

Gennemførte samleje

Sagen har ramt en sjællandsk familie meget hårdt.

– Det var så gennemtænkt fra hans side. Det er skræmmende, fordi vi er så magtesløse. Det her kan ske for et hvilket som helst barn, siger den 12-åriges mor Katrine, som skrev til nationen! om den frygtelige oplevelse.


Kom med dit forslag til, hvordan man sikrer børnenes sikkerhed online. Skriv til nationen10@eb.dk

.

Ved mødet fik manden lokket pigen med i sin bil, og han kørte ifølge moderen ud i en skov. Her stak han angiveligt tre fingre op i hendes skede og befølte pigens bryster. Pigen har også forklaret, at han gennemførte et samleje og fik udløsning på hendes mave.

Venter på retfærdighed
I dag er moderen ikke i tvivl om, at gerningsmanden har prøvet det før. Det værste er dog, at indtil i dag er det ikke lykkedes politiet at rejse en sag mod manden. Pigens vidneudsagn kan nemlig ikke fælde ham.

– Han har vidst præcist, hvor grænsen var, og hvor langt han kunne gå. Det er så gennemtænkt fra hans side, at han drager helt fra Horsens til Hellerup for at gøre det her, mener Katrine. I dag venter hun og pigen fortsat på retfærdighed.

– Det er så hårdt at komme igennem og vil følge hende i meget lang tid. Og det største slag er, at samfundet tror mere på ham end på os. Loven hjælper ikke os.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere