Annonce:
Annonce:

Plejedatteren ødelagt for livet

Overgreb Den 16-årige pige må mandsopdækkes af pædagoger efter fem år i rædselshuset

Annonce:
Følg nationen!

- Jeg har aldrig mødt en pige med så voldsomme psykiske kvæstelser. Hun er skadet for resten af livet. Hvis ikke hun til sidst var rendt ind i pædagog Maria Skov, var hun havnet i en gummicelle.
Kraftfuldt og uden omsvøb forklarede Jørgen Aabye, der er forstander på institutionen Startskuddet, i går i retten, hvor hårdt ramt 16-årige R er efter flere års misbrug og overgreb hos den tiltalte plejefar fra Skælskør.
Overgrebene omfatter angiveligt flere end 100 voldtægter og utallige tæsk. Oven i købet blev hun konstant udsultet.

Voldtaget som 8-årig
– Jeg har 25 års erfaring. Blandt andet 10 år udelukkende med incestofre. Jeg har aldrig været ude for noget lignende. Det første halve år hos os måtte jeg selv tage mig af hende. Ingen andre kunne klare hende.

Annonce:

I dag er R tildelt en lejlighed, hvor hun mandsopdækkes af pædagoger døgnet rundt.

Også for hendes to mindre søstre var sex-misbrug, brutale spark og slag og trækken i håret ifølge anklageskriftet hverdagskost. 15-årige S måtte jævnligt lade plejefaderen vaske hende intimt og jævnligt smide tøjet for ham. Den mindste, A på 14 år, fik lussinger og knytnæveslag på skuldrene og måtte fire gange lægge krop til fuldbyrdet samleje. Første gang var hun otte år.

Selv om GH fik 199.000 kroner om måneden for de i alt fire plejebørn, fortæller de, at de havde konstant mavepine af sult. De overlevede på rådne gulerødder fra haven, ledte efter mad i affaldsspande og stjal skolekammeraternes madpakker og penge for at få noget at spise.

Annonce:

Der vil blive krævet en gigantisk tort-erstatning på 300.000 kroner til hver af de tre ødelagte piger. Endvidere vil man forsøge at få knæsat et nyt princip om mén-erstatning til sex-ofre, som der dog endnu ikke kan sættes beløb på, oplyser en af sagens bistandsadvokater, Meta Fuglsang, til Ekstra Bladet.

Konen går fri
Mens dommen over GH ventes afsagt på tirsdag, så går GH's kone fri af anklagerne.
Kvinden, der var den formelle leder af familie-institutionen, som de palæstinensiske søstre var anbragt i, var ellers nøjagtig som sin mand ellers sigtet for vold mod pigerne, men politiets jurister besluttede, at der ikke skulle rejses tiltale mod hende, erfarer Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: