Sex med 15-årig, det ku' have været mig

Det kan meget vel være, at Jeppe Kofod har fået det røde kort og kastet sin strålende politiske karriere over styr. Men et flertal af nationen!s medlemmer bakker op om hans sex-eventyr

'Han er for gammel'. 'Han har udnyttet sin position for at få sex med en ung pige'. Forargelsen over Jeppe Kofods påskesex fylder godt i medierne i dag. Også nationen!s Kasper Bjering Jensen er ude med den verbale rive:
- Når Jeppe Kofod optræder som folketingsmedlem for Socialdemokraterne på et kursus i DSU, så er han ikke bare en 34-årig, der møder en 15-årig. Så er han en autoritet, der møder en, han har autoritet over - og i den slags situationer gælder der andre moralske (og juridiske) grænser, skriver Bjering Jensen.

Men selv om det langtfra er alle, der har rosende ord tilovers for Kofods dømmekraft, så er det altså ikke her hos nationen!, den populære socialdemokrat får stukket kniven i hjertet. Faktisk har mere end halvdelen af nationen!s læsere svaret ja til spørgsmålet: Ville du selv have sex med en 15-årig, hvis du var 34? Mere end 20.000 har stemt. 52 procent ville gøre som Jeppe.

Smagsdommeri
En læser kalder hele historien en stor omgang smagsdommeri, blandt andet fordi Jeppe Kofod ikke har foretaget sig noget ulovligt. Flere læsere påpeger også, at politikeren 'har udlevet, hvad de fleste mænd i hans alder håber på', og at de selv har kigget 'sexlystent efter en 15-årig med en krop som en 20-årig' uden at kende pigens alder.

- Stod jeg i en situation - og bemærk at dette er en tænkt situation - hvor jeg sludrede med en ung pige, der både virkede godt udviklet og meget moden af sin alder, ja så kan jeg sgu heller ikke afvise, at det samme ville ske, skriver Kai Rasmussen.

Erik Larsen er på samme vogn og skriver, at 'Socialdemokraterne har væsentligt større problemer end at sidde og holde styr på, hvem medlemmerne går i seng med'.

Har du selv haft lyst til sex med nogen, du vidste, var markant yngre end dig selv?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere