Kofod var talsmand for sikker sex

Hvis der er en morale i sagen om Jeppe Kofods sex med en 15-årig DSU'er, så må det være, at moral er godt. Dobbeltmoral er dobbelt så godt

Jeppe Kofod prædiker sikker sex, men dyrker det ikke selv. Foto: Polfoto
Jeppe Kofod prædiker sikker sex, men dyrker det ikke selv. Foto: Polfoto

Jeppe Kofod blev i weekenden taget med bukserne nede, mens han var i færd med at hygge sig med den unge pige. Flere deltagere fra DSU-kurset i Esbjerg fortæller til Ekstra Bladet, at parret i kampens hede var så optagede af hinanden, at Kofod og den unge pige glemte at beskytte sig. Pigen måtte efterfølgende købe en fortrydelsespille for ikke at blive gravid.

Den historie passer ikke så godt overens med det billede, som Jeppe Kofod selv har forsøgt at skabe om sin egen person som den ansvarlige politiker. Kofod har nemlig tidligere gjort sig til talsmand for at stoppe udbredelsen af aids.
- Kampen mod aids er vigtigere end nogensinde før! skrev Kofod i en pressemeddelelse fra december 2007, som nationen! har fået tilsendt af Alexander Petersen.

Kampen mod aids fortsætter
I forbindelse med World Aids Day udtalte Kofod endvidere:
- Jeg synes, vi skal bruge World Aids Day til endnu engang at love hinanden, at kampen mod hiv og aids fortsætter... I 2007 dør 2.1 millioner af aids. Det er alt for mange, men det er færre end tidligere. Det viser, at vores indsats virker og derfor er det nu, vi virkelig skal sætte ind med endnu bedre forebyggelse og hjælp til de smittede.

Ifølge netdoktor er det vigtigt at bruge kondom for at forhindre udbredelsen af aids. Det har ikke været muligt at få en kommetar af Jeppe Kofod.