AIDS er menneskeskabt

Konspirationskalender 16: Er AIDS i virkeligheden et kynisk, kemisk våben udviklet for at gøre det af med homoseksuelle og afrikanere?

Sådan ser det ud, når HIV-1 spirer fra en lymfocyt (Foto: Wikipedia)
Sådan ser det ud, når HIV-1 spirer fra en lymfocyt (Foto: Wikipedia)

AIDS skyldes HIV-viruset, der blev opdaget i 1984. Virusset er så blevet overført fra den grønne marekat til mennesket, og efter få år var tusindvis af mennesker smittet.

Sådan lyder den officielle forklaring. Konspirationsteoretikere har et andet syn på tingene.

Penge til smittende mikroorganisme
Først flipper vi kalenderen tilbage til den 9. juni 1969. Der er møde i en komite, der beskæftiger sig med finansielle bevillinger til militæret.

Doktor Donald MacArthur, der er en højtplaceret bioforsker i det amerikanske forsvarsministerium, beder om penge til et ganske særligt projekt.

- Indenfor fem til ti år vil det være muligt at skabe en ny smittende mikroorganisme, der vil adskille sig fra enhver kendt sygdomsforårsagende organisme på vigtige områder, forudser MacArthur.

- Vigtigst af alt er, at mikroorganismen formentlig vil være resistent overfor immunologiske og terapeutiske behandlinger, som vi er afhængige af for at opretholde vores frihed fra smitsomme sygdomme.

Læs tekst fra mødet.

MacArthur fik de penge han bad om.

I 1977 og 1978, i slutningen af doktorens tidsramme, begyndte de første tilfælde af Acquired Immune Deficiency Syndrome at vise sig i Afrika. En lidelse vi i dag forkorter AIDS.

Det får konspirationsteoretikere til at tro, at AIDS er et biologisk våben udviklet til at dræbe nådesløst.

Dødelige forsøg
AIDS demografiske karakteristika peger ifølge teoretikerne også på AIDS som et menneskeskabt våben. Nemlig ved, at enkelte grupper er blevet særlig hårdt ramt: Homoseksuelle, afrikanere og stofmisbrugere.

Den teori hælder konspirationsfolk mere til end forklaringen om, at viruset skulle komme fra en abe, hvorefter det spredte sig med stor hast blandt mennesker.

For at understøtte påstanden hiver konspirationsteoretikerne tidligere eksempler frem, hvor USA ikke har været bange for at lade mennesker lide i videnskabens tegn.

For eksempel det såkaldte 'Tuskegee Syfilis Studie', hvor 400 sorte mænd med syfilis ikke alene blev nægtet behandling. De fik aldrig at vide, hvad de fejlede. Forsøget kørte igennem 40 år.

I 1931 var der så 'Puerto Rico kræfteksperimentet': En udvalgt flok af Puerto Ricanere blev bevidst smittet med kræft af Rockefeller-instituttet. 13 af dem døde.

Udryddelsen af en degenereret race
Som retfærdiggørelse af forsøget skrev chefpatolog Cornelius Rhoades:

- Puerto Ricanerne er den mest beskidte, dovne, degenererede og tyvagtige menneskerace [...] Jeg har gjort mit bedste for at fremme udryddelsen ved at dræbe otte og transplantere kræft ind i adskillige flere. Alle læger nyder at misbruge og torturere de stakkels forsøgspersoner.

En gal mands værk?

Det mente den amerikanske regering tilsyneladende ikke. Rhoades blev nemlig sat til at stå for to store projekter indenfor kemisk krigsførelse i 1940erne, og regeringen gav ham et sæde i Atomenergikommissionen samt 'Legion of Merit', der gives til 'exceptionelt prisværdig adfærd under udførelse af fantastiske tjenester og præstationer'.

Her stopper det ikke. I 1986 trykker Jakob og Lilli Segal, to franskfødte østeuropæiske forskere, pamflatten 'AIDS: USA Home-Made Evil', AIDS: Amerikansk hjemmelavet ondskab.

I pamfletten hævder de, at HIV er en genetisk skabt hybrid af visan-viruset, der er skyld i hjernesygdomme hos får, og en virus kaldet HTVL-I, HIV blev oprindeligt kaldt HTLV-III, som giver kræft i de hvide blodlegemer.

Segal og Segal udpegede, som andre før dem, Fort Detrick som det laboratium, der har skabt viruset.

AIDS amok i WHO-regioner
Konspirationsteoretikere finder det også påfaldende, at 64 procent af de mere end 1.000 nonmonogame homoseksuelle mænd blefv udsat for en eksperimentel vaccine mod hepatitis B, seks år senere får konstateret AIDS.

Konspirationsfolket hiver også et andet vaccineeksempel frem.

I Afrika var der et vaccinationsprogram mod kopper. World Health Organization, WHO, stod for programmet. De regioner, hvor vaccinationspgrammet fandt sted blev senere de steder i Afrika, der blev hårdest ramt i Afrika.

Læs mere om teorien.

Afstemningen er afsluttet. Resultatet blev, at 53 procent tror på, at AIDS er skabt af menneskehænder. Husk at følge de andre konspirationsteorier.

0 kommentarer
Vis kommentarer