Nazisterne har base på månen

Nazityskerne var første nation på månen, men nu er der en hel koloni, så tag endelig på visit - du behøver ingen rumdragt!

En model af en nazi-UFO, som den kan se ud
En model af en nazi-UFO, som den kan se ud

Tyskerne landede på månen måske allerede i 1942. De byggede en base som de første, men ikke de sidste. I dag bor der omkring 40.000 mennesker på den gamle grønne ost.

Haunebu
Det kan være en nedstyrtet ufo, der gav tyskerne den nødvendige teknologi, men der er også teorier om, at rumvæsener personligt, eller rumvæsenligt, hjalp nazisterne med at bygge de flyvende tallerkener.

Uanset hvorfra hjælpen kom, blev der igennem 1940-erne bygget en serie rumskibe kaldet Haunebu, et navn der refererer til et gammelt egyptisk udtryk om landet bag øerne.

Tallerkenerne skulle efter sigende være 60 meter i diameter, 45 meter høje og med ti etager til besætningsmedlemmer.

T-shirt i rummet
Ifølge Vladimir Terziski, formand for det amerikanske akademi for systemkritiske videnskaber, var det ikke noget problem for tyskerne at lave en base på månen, da de først var landet. NASA har nemlig ikke bestilt andet end at lyve for os alle sammen, for der er både atmosfære, vand og vegetation deroppe.

Det er derfor ikke nødvendigt med store rumdragter - et par cowboybukser, en trøje og et par gummisko er rigeligt, mener hr. Terziski.

40.000 bor på månen
Den lette påklædning gjorde det meget nemmere at lave en base på den hullede overflade, og det gik nazisterne derfor straks i gang med. De borede og gravede og i slutningen af anden verdenskrig var basen klar.

Da russerne og amerikanerne i starten af halvtredserne landede i al hemmelighed med deres egne rumfartøjer, var det da også tyskerne, der bød på en varm seng i basen.

Men det var ikke nok for koldkrigsalliancen, så i 1960-erne byggede amerikanerne og russerne deres egen kæmpe-base på månen, der nu huserer ca. 40.000 mennesker.

Et nyt Berlin
Terziski mener derudover, at der den dag i dag er en underjordisk by under sydpolen, med ikke mindre end 2.000.000 tilhængere af den nazistiske filosofi.

Byen, som af beboerne bliver kaldt Ny Berlin, har en arisk SS-hær, som benytter slavearbejde for at udvide imperiet. Ny Berlin står for at videreføre de genetiske eksperimenter som nazisterne startede under anden verdenskrig.

Afstemningen er afsluttet. 17 procent tror på, at nazisterne har en base på månen, det tror de resterende 83 procent ikke på.

Husk at følge de andre konspirationsteorier.

1 kommentar
Vis kommentarer