Bilejere til Distortion: Hvor skal jeg parkere?

Det er store områder, der skal friholdes for trafik og parkering, når gadefesten Distortion går i gang. Men hvor skal borgernes biler være?

- Hvor skal jeg parkere, og hvem skal betale?

Sådan spørger mange bilejere på Vesterbro og Nørrebro sig selv og hinanden, nu hvor afspærringerne før den fem dage lange gadefest er ved at blive sat op.

Se også: Distortion: Tis er vores værste fjende

Det er ikke i orden
- Jeg har bestemt ingen problemer med, at man holder gadefest, drikker bajere, lytter til nymodens pigtrådsmusik og urinerer overalt. Men det er sgu ikke i orden, at min bil ikke må holde parkeret i min egen gade eller nogen af parallelgaderne i morgen, skriver nationen!s Niklas R således. Han bor på Vesterbro, der bliver ramt af festen i morgen:

Truer med bøde
- Parkering København, der opstillede skilte i går, oplyser, at det udløser bøde ikke at fjerne den. Der er i forvejen for få parkeringspladser på Vesterbro, og det bliver nok noget nær umuligt at finde en i løbet af i aften. Jeg kan heller ikke stille vognen uden for området, for der gælder min beboerlicens ikke, slutter Niklas, der får opbakning fra adskillige andre nationen!-medlemmer:

- Det er levebrødspolitikernes forsøg på at imødekomme et larmende mindretal, der har udspring i bz-bevægelsen, skriver Per S, og Bundy fortsætter:

Vi vil gerne hjælpe
- Det er ubegribeligt, at København og så mange mennesker skal høre på den larm, og at gader igen bliver spærret af. Det er druk, pis og affald i gaderne. København er blevet noget rigtig lort at bo i.

Distortions pressechef, Christian Langballe, forstår godt beboernes problem og lover, at festens 'Beboer-hotline' vil forsøge at hjælpe berørte beboere. Hvis man får en afgift, kan man også forsøge at skrive til Parkering København, som ifølge Distortion kan tage det i betragtning, når klagen skal afgøres.

Hvad mener du? Skal byens bilejere bare acceptere, at de selv må finde og betale for en P-plads? Eller skal Distortion sørge for gratis parkering?

0 kommentarer
Vis kommentarer