Hov, mistede Parken lige grandprix'et?

Borgmestre og grand-prix-fans må væbne sig med tålmodighed. For DR vil træffe en rigtig - ikke en hurtig - beslutning om værtsby

I Sverige traf de en beslutning om at lægge Eurovison 2013 i Malmø inden sommerferien - men Danmarks Radios grand-prix chef Pernille Gaardbo siger nu, at deres beslutning først kommer efter sommerferien  - og senest til efteråret. (Foto: DR)
I Sverige traf de en beslutning om at lægge Eurovison 2013 i Malmø inden sommerferien - men Danmarks Radios grand-prix chef Pernille Gaardbo siger nu, at deres beslutning først kommer efter sommerferien - og senest til efteråret. (Foto: DR)

Voldsomme 56,623 læsere har nu svaret på spørgsmålet: Hvor skal Eurovision 2014 foregå?, og resultatet af den afstemning sender det store sang-show til Herning. Og nu kan Herning-fans måske finde trøst i et svar fra DRs nyudnænvte grandprix-chef Pernille Gaardbo.

Lyden skal være attraktiv
- Det er klart, at værtsbyen skal kunne stille med en attraktiv venue, der både lydmæssigt og i forhold til sceneshow kan leve op til de forventninger, vi har, siger Gaardbo til Politiken.dk, og så kan folk, der har været til koncert i parken måske godt lægge to g to sammen.

Tror du at DR-chefen ved at bruge formuleringen 'lydmæssige forventninger' har afskrevet parken?

Politiken.dk har også spurgt den ombejlede grand-prix-chef, hvornår borgmestrene i de interesserede byer, kan regne med et svar:

Senest til efteråret
- Aller senest til efteråret kommer vi med den endelige udmelding om, hvor vi afholder Grand Prix-showet, siger Pernille Gaardbo, der beskriver, hvordan beslutningen skal træffes:

- Vi starter med at definere en idé og en ambition. Først dernæst beskriver vi helt nøgternt og i detaljer, hvad der skal til, for at værtsbyen eller værtsstedet kan bidrage til den ambition, vi måtte lægge for dagen.

Da Sverige vandt Eurovison 2012 brugte SVT under to måneder på at beslutte sig for Malmø - der blev præsenteret som Eurovision-by d. 9. juli 2012. Hvorfor tror du, at DR skal bruge længere tid?

0 kommentarer
Vis kommentarer