DBU-lusk: Skjuler katastrofalt ringe billetsalg

Hvis man vil købe billet til Danmark-Bulgarien ser det ud som om, der er næsten udsolgt. Men det er der ikke - DBU opererer med lukkede tribuner

I DBUs ordbog betyder 'Ingen ledige pladser', at alle pladser er ledige. (screendump fra billetnet)
I DBUs ordbog betyder 'Ingen ledige pladser', at alle pladser er ledige. (screendump fra billetnet)

DBU vil gerne have mange tilskuere til landskampene, og derfor har de købt dyre TV-reklamer på TV2 og de har betalt for banner-annoncer på billetnet på til VM-kvalifitionskampen mod Bulgarien på tirsdag..

Og udover annoncerne, har unionen taget et trick i brug, der får det til at se ud som, at der bliver en rigtig festlig stemning - næsten udsolgt - til den vigtige landskamp. Og kampen er da også vigtig, for vinder vi, betyder det, at Danmarks chancer for at komme til VM i Brasilien, stadig lever.

Annonce fra billetnet.dk.

'Ingen ledige' betyder masser af ledige
For hvis man bevæger sig ind på billetnet for at købe en billet, så ser det umiddelbart ud som om, at der bliver trængsel i Parken på tirsdag.

Men det er snyd, for 'Der er ingen ledige pladser i denne sektion' kan oversættes til 'Der er KUN ledige pladser i denne sektion'. Til Politiken siger DBU nemlig, at der kun er solgt 12.000 billetter, og at de er solgt på de nedre tribuner af hensyn til stemningen. Og at der bliver åbnet for de øvrige tribuner efterhånden som behovet melder sig.


Et af de nedre afsnit - B2. De blå er stadig ikke solgt.

nationen! har tidligere brokket sig over at prisen på billetter er for høj i Parken, og et flertal så gerne at landsholdet optrådte på Brøndby Stadion

Se også: Problemet er DBUs millionstøtte til FCK

Læs også:

Se også: Jyder er bedre fans end sjællændere

Men hvad siger du? Har prisen på 380 kroner betydning for billetsalget? Og hvad synes du en billet burde koste?

1 af 2 
2 af 2 I DBUs ordbog betyder 'Ingen ledige pladser', at alle pladser er ledige. (screendump fra billetnet)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere