Bryllupsstresset Madeleine stoppet af polisen

Ingen bryllups-nåde hos det svenske politi, der stoppede prinsesse Madeleine i en busbane i går. Bøden på 1000 svenske kroner er sendt til slottet

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill skal giftes på lørdag - men først skulle hun lige stoppes af politiet, fordi hun kørte i busbanen. (Foto: AP)
Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill skal giftes på lørdag - men først skulle hun lige stoppes af politiet, fordi hun kørte i busbanen. (Foto: AP)
Følg nationen!

Hun har 400 gæster på lørdag, hele landet er optaget af hendes kjole-frisure-og menu-valg og formiddagsbladene skriver spalte op og spalte ned om hendes tidligere kærester.

Jo, der er nok at se til for Sveriges smukke prinsesse Madelaine, og som om det ikke er nok, skal hun nu også se sig selv som midtpunkt i en politisag.

Er Madeleine gravid før brylluppet?


Tophistorie på expressen.se tre dage før brylluppet


Og mest læste på Sverige største avis

Hun kørte i busbanen
- Ja, jeg kan bekræfte at hun blev stoppet i en trafikkontrol i går - rettet mod personer, der kører i busbaner, siger Lars Lindholm fra Stockpolisen til aftonbladet.se, der også kan fortælle, at den politimand, der fik prinsessen i garnet, var usikker på, om han skulle lade hende køre.

Og hun løj for politiet
Madeleine påstod hårdnakket, at hun havde immunitet og efter noget debat fik hun da også lov til at forlade stedet. Men det var en fejl siger Lars Lindblom nu til avisen, og fortæller, at bøden er på vej til slottet:

- Immunitetsreglerne gælder kun statsoverhovedet, ikke hende. Og der er ingen undtagelsesparagraffer. Derfor har vi skrevet en rapport - det bliver 1000 kroner i bøde.

Men hvad mener du? Skulle politimanden havde ladet Madeleine slippe med advarsel og en 'godt bryllup'-hilsen?

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind