Forkæl mig for 2500 om måneden

Mænd med penge kan møde piger uden penge på Sugardaters.dk. På tre måneder har 790 danskere fået en profil

- Hej :) - Da det er første gang jeg giver mig i kast med denne slags ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal skrive. Men er en ung og frisk pige, jeg er lige kommet ud af et længere forhold og søger derfor ikke en kæreste, men en at blive forkælet af.

Sådan skriver en ung 23-årig kvinde i sin profiltekst på Sugardaters.dk, hvor hun leder efter mænd med lyst til at bruge op til 2500 kroner om måneden på at forkæle hende.

Hun er en af de 165 piger, der er tilmeldt i kategorien Sugarbabes, og hun skriver at hun er 163 høj, vejer 54 kilo, har tatoveringer og iøvrigt er i gang med et studie.

Her ved alle, hvem der betaler regningen
- Vores datingsite spiller med åbne kort og her aftales belønningen på forhånd. Det kan være som almindelige dates, hvor der udveksles telefonnumre og den lidt mere velstående tager regningen på restauranten.

- Overraskende for nogen kan der sørme også være sex blandet ind i den udveksling, der sker mellem den gavmilde og den taknemmelige. Se det blander vi os ikke i, vi giver bare kvinder og mænd muligheden for at mødes på deres præmisser og med helt afklarede aftaler – det synes vi er god stil, skriver Sugardaters på deres blog, hvor man også kan læse om Mie, der droppede sit studiejob i Bilka, og nu 'tjener' det samme. Men Mie har også to Sugardaddys.

Sjovt liv med to sugardaddys
- Jeg lever et sjovt liv og oplever mange ting, som jeg ikke ville være foruden. F.eks. er jeg lige blevet inviteret til New York efter sommerferien, det havde jeg aldrig oplevet, hvis jeg ikke havde haft et åbent sind.

Rasmus Hjulgaard fra Sugardaters oplyser, at der siden starten 20. marts er oprettet i alt 790 profiler. De fleste er mænd - Sugardaddys - som står for de 452 profiler, mens der kun er 3 Sugarmama's. 165 kvindelige Sugarbabes og 170 mandlige Sugerbabes udgøre resten af datingsitet.

Men hvad mener du om, at der er budget på forholdet mellem mænd og kvinder?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere