Nu igen: Stjal pivfræk krop og ville forkæles

Kan man snart stole på noget mere? NIkoline fra Sugardaters hedder slet ikke Nikoline, og er iøvrigt heller ikke interesseret i at møde rige Sugardaddys. Nu er hun slettet

I sidste uge blev historien om det nye 'ærlige' og 'lige ud af posen' dating-site Sugardaters hurtigt til en historie om stjålne bryster og falske profiler.

For siden - hvor unge mænd og kvinder i rollen som 'Sugarbabes' kan komme i kontakt med ældre mænd og kvinder, såkaldte Sugardaddys og Sugarmammas, med lyst til at bruge penge på deres 'dates', havde et sikkerhedssystem, som var mildt sagt hullet. Pigen der gemte sig bag navnet chpgurl fandtes ikke, og hendes barm var tyvstjålet.

Se også: Forkæl mig for 2500 om månedenSe også: Afsløret: Snød Sugardaddy med stjålne bryster

Og derfor ville bagmænende stramme op og Rasmus Hjulgaard lovede at indføre billedverificering, så brugerne ikke kunne snyde:

- På den måde kan andre brugere se om det enkelte billede er verificeret og om det er verificeret, og at personen er den alder som personen siger han/hun er, siger Rasmus.

men noget tyder på, at Sugardaters stadig er snyde-daters. For nationen! har fået en mail fra fotobureauet Christobella, der har udsat for foto-tyveri:

- Vi kan se at I bruger vores billeder på en falsk profil der hedder Nikoline. I bedes slette profilen, da vi ved det er en falsk profil. Det er vores billeder, vi kender og har snakket med modellen som er på billederne, hun har ikke oprettet en profil hos jer. Vores navn står på billederne og vores hjemmesider hedder www.christobella.dk, skrev Christinaa således til i går til Sugardaters, der dermed blev endnu en profil fattigere.

- Princippet er det en fejl, at det er blevet godkendt. Vi afviser rigtig mange, og folk er rigtig kreative, siger Rasmus Hjulgaard, der lover at billedverificeringen er på plads inden sommerferien.

Men hvorfor snyde nogen på et datingsite? Og hvis du er blevet snydt af et profil-billede så fortæl hvornår du opdagede det - og hvordan.

1 kommentar
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere