Student indrømmer: Havde ikke fortjent 12-taller

nationen! siger tillykke til Danmarks højeste studenter-karakter på 13,8. Men tilføjer, at det er som om, det er gået inflation i 12-tallerne

- 12-tallet er værdiløst, alt for nemt at opnå..jeg har selv fået flere 12-taller som jeg ikke selv synes var fortjente, bl.a. i fysik hvor jeg kludrede rundt i det.

Sådan skriver nationens Mathias G. i en af de kommentarer, der hamrer ind til artiklen Danmarks bedste student, og ærlige Mathias er ikke den eneste der hælder lidt edike i superstudentens champagneglas.

- Er det bare mig men er karaktererne total devalueret - synes alle får 12. Har en ansat der fortalte at hendes søn havde sluttet af med 12. Ja og????, skriver Niels J. og Jesper I. spørger om der er noget galt, siden så mange får 12.
- Er det bare mig, eller er der gået en "anelse" inflation i 12'erne? Læste om en, som havde fået 30 tolv-taller!!! Kan ikke tænke andet end, at der s'gu er noget galt!!

Hvad mener du? er det for nemt at få 12 - og savner du den gamle 13'er?

nationens! Svenne O. er en af dem, der synes det var bedre i gamle dage. For er den karakter, de selvstændige elever skal have?

- Niveauet falder hele tiden i uddannelsessystemet for at de kan få alle med. Med overgangen fra 13- til 12-skalaen droppede de også hele ideen om at belønne studerende der kunne tænke selvstændigt. Nu gælder det bare om at lære en masse udenad og gentage det som en papegøje.

- Ikke noget under at pigerne klarer sig så godt og drengene flygter væk fra det mijø.

1 kommentar
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere