Annonce:
Annonce:

John Faxe vil til tops

Kan han gøre det igen? Fodboldtalent har store ambitioner, når han starter som træner i Randers

Randers har en stor fremtid foran sig med deres nye træner
Randers har en stor fremtid foran sig med deres nye træner
Annonce:
Følg nationen!

Så kan Superligaen bare vente sig. John Faxe Jensen, fhv. assistenttræner for Michael Laurup og for landstræner Morten Olsen, har store ambitioner, når han fra næste sommer tiltræder i Randers som træner i den midtjyske Superligaklub. Han vil lege med i toppen, siger han, så FCK, Brøndby og Aab får kamp til stregen.
Og John Faxe har faktisk noget at ha' ambtionerne i. Han blev allerede i år 2000 Årets træner i Superligaen, da han sensationelt erobrede guld til landsbyklubben Herfølge Boldklub. Men eventyret blev kort i den sjælllandske stationsby. Året efter rykkede Herfølge ud af Superligaen.

Annonce:

En helt efter EM-målet
Men set med Roligans-øjne er John Faxes største fodboldpræstation, da han ved europaskabet i fodbold i Sverige i 1992 scorede det første mål i finalen, hvilket gjorde det danske fodboldlandshold til Europamester.
Når John Faxe Jensen starter som træner i Randers den 30. juni 2009 har han en klar mission: klubben skal nærme sig topholdene i SAS Ligaen.
- Jeg forventer at kunne være med til at føre Randers FC endnu videre ad den sti, som de hidtil har betrådt. De er kommet op i SAS Ligaen, de er blevet etableret, og jeg vil gerne se, om jeg kan være med til at gøre afstanden mellem de allerbedste og Randers FC endnu mindre, siger John Faxe Jensen.
Den kommende Randers-træner glæder sig til den nye udfordring og er tilfreds med klubbens spillermateriale.
Kan han gøre det igen
- Jeg synes, at Randers FC er en spændende klub med både visioner og ambitioner. Jeg glæder mig til at komme til at arbejde sammen med alle omkring holdet. Samtidig har klubben det spillermateriale, der passer godt ind i den form for fodbold, som jeg gerne vil spille, siger John Faxe.
Han debuterede på landsholdet i 1986 og spillede i alt 69 landskampe, før han sluttede. Faxe blev kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark i 1987.

Så er det bliver spændende ot se om Faxe kan gøre en dobbelt 'whopper' blive årets træner for anden gang med en topplacering til Randers.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: