Annonce:
Annonce:

Trist hundetræner: Politi vil aflive min hund

71-årige Britta har haft 5 hunde i sit liv - og trænet andres i 15 år. Nu har politiet hentet hendes schæfer, fordi den har nappet en anden hund i øret

Britta og Qwanta på hundeferie i Schweiz.
Britta og Qwanta på hundeferie i Schweiz.
Annonce:
Følg nationen!

- Hvorfor kan de dog ikke sætte de aflivninger i bero. De har sagt at hundeloven skal revideres og så ville det da give god mening, hvis de stoppede med de grusomme aflivninger.

Efter Balder og Thor: Minister vil ændre lov

Britta er trist og Britta er vred. Trist fordi hendes elskede schæfer Qwanta blev afhentet af politiet i sidste uge, fordi den havde nappet en lille ubestemmelig hund med hængende øre. Og vred fordi hun som hundetræner og hundeejer gennem 50 år synes, det er uretfærdigt, at det er hendes hund, der skal lade livet, bare fordi en forbipasserende hund gøede og teede sig, så hendes hund følte sig kaldet til at markere.

Min hund er ikke farlig
- Min hund bed den anden og løftede den op, og gav straks slip. Selv om vi ikke kunne se noget, så tog ejeren den til dyrlægen. Dyrlægen sagde til ejeren, at det skulle meldes til politiet, og så.....kom der en flink betjent og hentede hende, siger Britta, der har haft fire hunde før, og endda trænet familiehunde i 12 år i Farum.

Enhedslisten: 1000 aflivede hunde er nok

- Jeg ved godt, hvornår en hund er farlig, og det er min hund ikke. Jeg synes de skul udsætte aflivningerne, indtil de er blevet enige om, hvad den nye lov skal være, siger Britta.

Fødevareminister Mette Gjerskov lovede at evaluere og justere hundeloven i marts måned. Synes du, det er en god ide at sætte aflivninger af hunde, der bider andre hunde, i bero indtil en nevideret lov er vedtaget?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: