Kræver oprejsning: Fly var ikke skyld i 9/11

I morgen skal byretten i København vurdere, om man må kalde folk, der fører bevis for at World Trade Center ikke styrtede sammen på grund af påflyvningerne, for tossede

- Jeg har offentligt givet udtryk for, at de tre højhuse, der efter angrebet den 11. september, 2001, styrtede sammen på Manhattan i New York, IKKE kan være styrtet sammen som en følge af de to påflyvninger af tvillingetårnene - og slet ikke på den måde, sammenstyrtningerne fandt sted.

- Og jeg har som videnskabsmand fremført en række videnskabelige argumenter herfor, som hverken Weekendavisen eller nogen andre har formået at tilbagevise.

Sådan skriver Niels Harrit, om den 'tosse'-sag, der skal for en dommer i morgen i København. Harrit kræver 25.000 i erstatning af Weekendavisen og vil samtidig have journalist Søren Willemoes og redaktør Anna Knudsen dømt for injurier, fordi harrit tilbage i december måned 2012 blev kaldt en 'tosse' i avisen.

Læs:

Mystik om WTC: Nano-termit i tårne

Læs også:

Stop konspirationsløgne om 9.11

Søren Willemoes skrev om Harrit i en artikel om det Kgl. Biblioteks udstilling om det Armenske Folkemord, og brugte ordet tosse således:
'Skal vi have en planche med kreationistisk plattenslageri op at hænge på en af Danmarks fineste oplysningsinstitutioner? Hvorfor ikke bare invitere Niels Harrit og de andre tosser fra 9/11 skeptiker-miljøet ind, nu vi er i gang? Hvad med Holocaust-benægtermiljøet?, stod der og Niels Harrit - der opfatter ordet tosser nedsættende - mener, at Weekendavisens tekst er særligt nedladende, fordi han bliver sammenlignet med holocaustfornægtere og kreationister.

Hariit forlanger en samlet erstatning på 25.000 kr. samt at avisen offentliggør dommen, men hvad mener du?

Der er offentlig adgang, og retssagen foregår i sal 26 kl. 9.30 i domhuset på Nytorv i København.