Mohammad: Nej til islamisk stat i Danmark

Danmark er et dejligt land - skriver Mohammad, der er ked af at islamisterne har travlt med at dele folk op i rigtige og forkerte

- Danmark er et yndigt og menneskevenligt land, hvor borgerne er sikret frihed og demokrati gennem en folkevalgt Grundlov, som vi alle burde være stolt over. Men desværre findes der en del islamister bland os, som gerne vil tvinge deres på forhånd definerede rigtigt- og forkert-opskrifter ned over hovedet på os.

Sådan skriver Mohammad A i et læserbrev til Ekstra Bladet. Han kom til Danmark fra Afghanistan, og elsker at være her, og er ked af, at andre muslimer er så vrede. Han fortæller, at han læst Koranen i 30 år i Afghanistan og ved hvad han snakker om. Han fortsætter sit brev således:

- Islamisterne er ofte meget aggressive, arrogante og fanatiske, når man kommunikerer med dem på diverse media F. eks. skriver islamister i en debatside til en af vores muslimske medborger:

Børnevielser
1. Du er en skændsel for os muslimer. Selvfølgelig er svinekød klamt og ulækkert. Og selvfølgelig skal vi alle efterstræbe udbredelse af islam, så vidt som muligt og i alle henseender. Det du så dumt forsøger at forsvarer er en lavtstående kultur, som har godt af at blive udskiftet med gode sunde muslimske værdier. Og heldigvis er det på vej.'

- Ordet kultur kan rumme mange tinge, blandt andet beskriver ordet - reglerne for en gruppes adfærd. Et videoklip fra National Geographic Live viser, at børnevielser er udbredt i mange islamiske såvel som ikke islamiske lande bl. a. i Indien.

- Dog foregår børnevielserne i Indien kun mellem børn og det er trods alt officielt forbudt, i modsætning til de islamiske lande, hvor små piger bliver helt lovligt ofre for mændenes seksuelle begær. Men jeg tror næppe, at den arrogante islamist som kalder den danske kultur for lavtstående, vil også acceptere hinduisk kultur ligeså højtstående som sin egen kultur.

Venlighed og respekt i Danmark
2. En anden islamist skriver: 'du blevet et produkt af hvad den alm dansker ønsker du skal blive og i stedet for at behage Allah så behager du kufar.'

- Denne islamist glemmer vist, at Danmark kaldes foreningernes land og det danske samfund bygger på fælleskab og solidaritet i modsætning til de islamiske lande, hvor indbyggeren ofte er delt op i stammer og klaner.

- I DK er der religionsfrihed men religionen er ens private sag, der hører inde i hjemmet. Danskeren omgås hinanden med venlighed og respekt uanset religiøs baggrund. Jeg, som en fri tænkende muslim, tror på menneskeheden først og så min religion, fordi Allah skabte først mennesket og derefter kom der religionen.

- Jeg kan slet ikke forstå islamisternes form for taknemlighed og moral, at selvom de nu ikke vil være venner med kuffer, men så vil de bare gerne have danske pas, kontanthjælp, førtidspension, boligsikring osv.

- En tredje islamist som ikke længere kan magte at argumentere for sine holdninger, skriver til sidst: 'ja hvis det gør mig til islamist at dyke min religion fuld ud jamen let it be. jeg er stolt muslim som følger quran og sunnah med salafis forståelse. Flyv du rundt med din fritænkende muslim snak.'

At man som islamist vil dyrke sin religion fuld ud - betyder, at man efterfølger koranen og profetens Sunah i punkt og prik. Som et eks. har jeg valgt dette videoklip, hvor i en Saudi islamist retfærdiggør et etårig piges vielse som profetens Sunah.

For det først tror jeg bestemt ikke, at et medfølende menneske vil drømme om at gifte sin et årig barn/søster til en mand som måske i forvejen har koner og børn, for at efterfølge profetens Sunah. Og for det andet er heldigvise børnevielser (som er en afskyelig handling) forbudt i DK.

Koranen blev skrevet 20 år efter profetetens død
Vi muslimer har intet direkte fra Allah og profeten Muhammed udover sahabaens mundtlige overleveringer og en del forskellige nedskrevne notater. Koranen blev nedskrevet i 652 altså ca. 20 år efter profetens død. En del af Allahs åbenbaringer i profetens tid blev ifølge historien skrevet ned af sahabaen, fordi profeten Muhammed selv var analfabet. Ca. 70 år efter profetens død blev der vedtaget Sharialoven, som ofte er modsætningsfyldt og loven passer bedst til arabernes daværende kultur og behov. F. eks.

Griseforbud er tilfældigt
1. En piges frivillig Ja/nej udsagn i nikah/vielsen er ifølge sharia bindende, ellers er vielsen ugyldigt. Men i samme lov har fædre/værger ret til at afgøre, om pigen må giftes og om hvem pigen skal giftes med. Dette gør, at pigens Ja/nej udsagn alligevel ikke bliver frivillig, fordi lovens hensyn til fædre/værger vægter mere i forhold til pigen, som er af hunkønnet.

2. Æsel og kamel er begge to planteædende dyre, men ifølge sharia er kamelkødet halal (højt sandsynligt af økonomiske interesser) men æselkødet er haram. Jeg tror, at hvis sahabaen havde været svine-avlere stedet for kamel-avlere, havde vi i dag slet ikke halal og haram problemer i Danmark.

Vi skal vise glæde
- Danske islamister drømmer tilsyneladende om at splitte det danske samfund mellem muslimer og 'kufar' - de vantro. Islamisterne lever i Danmark og nyder godt af dansk religionsfrihed, ytringsfrihed og ikke mindst skattekroner, men de tjener kun deres mellemøstlige herrer. Jeg håber, at mine muslimske medborgere selv tænker, stedet for at lytte blindt til islamisternes dogmatiske propaganda.

- Jeg synes, vi muslimer skal vise, hvor glade vi er for at bo her i stedet for at prøve at få det hele lavet om. Og apropos svinekød, så vil jeg gerne sige, at jeg har smagt bacon – og det smagte godt.

Mohammad efterlyser muslimer, der viser, at de glade for at være i Danmark - har du et forslag til hvordan det kunne foregå?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen