Er Syrien det nye Afghanistan?

Thorning er muligvis ved at tale Danmark ud i en ny krig, men pas nu på, advarer nationens! Wilder. For hvem er oprørerne? Og ender vi med at ny Bin Laden?

USSR byggede Bin Laden op, da de gik ind i Afghanistan - nu frygter nationens! Wilder, at vesten intervention i Syrien, kan ende med en Bin Laden. (Foto: AP)
USSR byggede Bin Laden op, da de gik ind i Afghanistan - nu frygter nationens! Wilder, at vesten intervention i Syrien, kan ende med en Bin Laden. (Foto: AP)

- Jeg er nødt til at sige, at hvis FN's Sikkerhedsråd ikke vil reagere i den nuværende situation, så er vi nødt til at overveje alternative reaktionsmønstre.

Sådan sagde den danske statsminister tidligere på dagen - en dag der iøvrigt har budt på en pæn optrapning af den internationale krigsretorik, rettet mod Syrien.

Se også: Sådan vil USA slå til mod SyrienRelated contentSe også: USA: Syrien har brugt kemiske våben

En ny Bin Laden?
Men nationen!-medlem Wilder fatter ikke de angrebslystne statsledere - og advarer mod dansk deltagelse:
- Vesten og Saudi Arabien støtter disse oprørere her, som er imod Assad, fordi, vesten selv vil af med Assad.

- Det var det samme spil man så, da USSR gik ind i Afghanistan, der byggede man også selv Bin Laden og hans Mujahedin`s op, hvor vi så har set efterspillet derfra.

- Nu gør man præcis det samme i Syrien og gjorde i Libyen og nu truer man med at hjælpe de oprørere yderligere, uden bevis for noget kemikalie angreb overhovedet.

Wilder henviser til to tekster Del 1 og Del 2, der viser især CIAs forbindelse til oprørerne - men hvad mener du, er det kloge at gøre?

Skal Danmark erklære Syrien krig?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere