Annonce:
Annonce:

Stærke billeder: Aflivet på grund af gener og look

nationen! har indrettet en hundekirkegård for hunde, der er blevet aflivet på grund af reglerne i hundeloven. Mød Kenzo, der bliver aflivet, fordi dens gener blev ulovlige i 2010, og ejeren ikke kan have den mere

Annonce:
Følg nationen!

Kenzo er registret som en amerikansk bulldog blanding - en af de racer, der optræder på hundelovens forbudsliste. Og fordi Kenzo's ejer er blevet syg, og ikke kan have sin hund mere, er der reelt kun en ting at gøre - aflivning.

'Bad idea': Obama kritiserer dansk hundelov

Det betyder at Kenzo skal dø, og hvis du har nerver til det, kan du se hvordan det foregår i klippet ovenfor - det er fra TV3s Dyreinternatet, der bliver sendt i aften kl. 20.00-21.00.

Bagefter kommer hadet
- Det at den nu har fået den sidste sprøjte, det briger følelser som tomhed og afmagt frem i mig - hele livet går i stå. bagefter kommer så alt hadet og uretfærdigheden - at man man skal aflive et sundt og rask dyr, fordi det har de forkerte gener og udseende. Det gør mig trist, siger dyrlægen til kameraret, men hvad siger du?

Annonce:

Lige nu sidder politikerne og kigger på, hvordan hundeloven har fungeret - og minister Karen Hækkerup lover på sin hjemmeside, at der bliver kigget 'forbuddet mod bestemte hunderacer og bestemmelsen om, at hunde skal aflives, hvis de skambider mennesker eller andre hunde'.

Hvis din hund erblevet aflivet på grund af hundeloven, kan du uploade et billede af hunden her

Vis din døde hund til politikerne

Ina har f.ex. lagt det her om Thriller op:

Hvad mener du om hundeloven - og forstår du, at dyrlægen synes det er trist at skulle aflive en hund, der har de forkerte gener?

Vis din døde hund til politikerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: