Nu er to muslimske politikere imod homo-sex på skemaet

Hvis du ikke mener, at folkeskolernes seksualundervisning skal omhandle homoseksualitet, så kan du nu stemme på den Den Fri Liste i Odense

Jeg er ikke imod homoseksuelle, men jeg mener, at det er en privat sag, et moralsk spørgsmål, som det ikke er Folkeskolens opgave at forvalte, siger Dahir Roobleh til Modkraft.dk. Hvad siger du? (Foto: Thomas Borberg)
Jeg er ikke imod homoseksuelle, men jeg mener, at det er en privat sag, et moralsk spørgsmål, som det ikke er Folkeskolens opgave at forvalte, siger Dahir Roobleh til Modkraft.dk. Hvad siger du? (Foto: Thomas Borberg)

I lørdags blev den odenseanske buschauffør Dahir Roobleh smidt af listen som byrådskandidat for Enhedslisten i Odense.

Muslimsk politiker om homosex på skoleskemaet: Væmmeligt!

Det skete angiveligt fordi et flertal i Enhedslisten ikke var helt sikre på hans holdninger, selv om han havde trukket sin udtalelse om at, det var katastrofalt at inddrage homoseksualitet i folkeskolens seksual undervisning. tilbage.

- Det har været en meget trist sag, men Dahrirs holdninger er uforenelige med at være kandidat for Enhedslisten. Vi arbejder for respekt og lige rettigheder for mennesker, ikke mindst for homo-, bi og transseksuelle, siger Brian Nielsen, medlem af bestyrelsen i Enhedslisten Odense og kandidat nummer 2 til kommunalvalget i en pressemeddelelse.

Og noget tyder på at flertallet havde ret - for nu kan hjemmesiden Modkraft fortælle at Dahir Roobleh igen mener, at homoseksualitet er en privat sag, og absolut ikke hører hjemme i klasseværelset. Og at han nu har slået sig sammen med en anden muslimsk lokalpolitiker, der også er imod at skolebørnene skal høre om homoseksualitet. Roobleh opstiller derfor på den nye lokalliste, Den Frie Liste, sammen med Mohammed Mansour.

34 procent enige med Roobleh og Mansour
På nationen! stemte 6972 læsere om homo-sex på skoleskemaet, var en god ide, og 66 procent mente ja. Mohammed Mansour og Dahir Jama Roobleh fik tilsammen lidt over 1100 personlige stemmer ved byrådsvalget i 2009, og i Fyens Stifttidende siger, de at de tror på at de kommer ind:

- Vi kommer til at få rigtig mange stemmer af den årsag, at folk er trætte af at høre på løfter, der aldrig bliver til noget, siger Mohammed Mansour til Fyens Stiftstidende søndag.

Men hvad siger? Tror du at en Den Frie Liste kommer i byrådet?