Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Konge griber ind: Mand må ikke veje 610 kilo

Saudi-Arabiens kong Abdullah beordrede i sidste uge 610-kilo tunge Khalid Mohsin Shaeri ud af lejligheden, og fløj ham til hovedstaden, hvor han nu skal behandles for overvægt

Der bor mange tykke mennesker i Saudi-Arabien - så mange, at landet sammen med USA ligger på en delt 18. plads på listen over fede lande. Men ifølge det saudiske nyhedsbureau Saudi Press Agency er 610 kilo for meget og derfor har selveste kong Abdullah nu beordret en 31-årig mand ud af hjemmet - der skulle en gaffeltruck til - og tvangsindlagt ham på et hospital i hovedstaden i Riyad.

- Umiddelbart efter kongens ordre, etablerede ministeriet et hold af eksperter der besøgte patienten, for at planlægge transporten og den videre behandling, siger sundhedsminister Dr Abdullah bin Abdulaziz Al Rabiah til ArabianBusiness.com, og understreger at beslutningen viser at kongen 'er meget omsorgsfuld og interesseret i hans undersåtters sundhed'.

Allah har givet os en god konge
- Allah har sørget for at vi har en klog og god konge, skriver khdmohd- på ArabianBusiness.com, mens M. mener, at kongen har ventet for længe:
- De skulle bruge det her som skrækeksempel til andre overvægtige, om hvad der sker, når man ikke griber ind i tide. Kongen burde sørge for mere oplysning om kost, motion og doven livstil.

Men hvad mener du om at kongen griber ind?


Screendump fra NBC.comNBC - den amerikanske TV-station - er kommentarerne lidt mere humoristiske, og Khaild bliver kaldt Saudis Jabba the Hut, og IndianaEngineer mener kongens beslutning er helt forkert.

- Lad dog vær med at behandle ham - han har næsten verdensrekorden - giv ham nogle triple cheeseburgers, skriver Indiana, mens R Battle glæder sig over, at det ikke kun er amerikanere, der kan finde på at overspise.

Hvad vejer den tungeste person du kender?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen