Annonce:
Annonce:

Kampen for Cato: Her får den dødssprøjten

Lige nu står 15 mennesker foran politistationen i Helsingør og håber på at Catos aflivning bliver udskudt. Men minister Karen Hækkerup har ikke reageret på hundeejernes bøn om en aflivningspause

De håber til det sidste - men inde bag politets glasfacade skal Cato efter planen have dødssprøjten torsdag formiddag.
De håber til det sidste - men inde bag politets glasfacade skal Cato efter planen have dødssprøjten torsdag formiddag.
Annonce:
Følg nationen!

I sidste uge nægtede dyrlæge Claus Martinus at aflive Cato, fordi ejerne - Claus, Janne og Emma Sabroe ikke var indforståede med at deres hund skulle dø.

Og derfor har Nordsjællands Politi nu højst usædvanligt skaffet en dyrlæge, der nu klokken 10.00 torsdag formiddag - på et ukendt sted på politistationen i Helsingør - vil give Cato dødsprøjten.

Beviset: Derfor skal Cato dø i morgen

Men Cato har mange tobenede venner, der er mødt frem for at vise deres sympati - og lige nu håber de på at fødevare- og hundelovsminister Karen Hækkerup, vil gribe ind og udsætte alle aflivninger, der sker med henvisning til hundeloven. Loven er nemlig ved at blive revideret, og Claus Sabroe har bedt om en aflivningspause indtil den nye lov med de nye aflivningsregler er trådt i kraft.

- Man kan jo komme til at stå i en situation, hvor man har aflivet en hund den ene dag, som ikke skulle have været aflivet den næste dag, hvis man f.ex. ændrer reglerne om skambidning, som Claus siger det til nationen!.

Men ministeren var til middag hos dronningen i går aftes, og har ikke svaret på familiens bøn. Hun har heller ikke reageret på henvendelser fra nationen!.

Lige nu har 32,432 læsere svaret på spørgsmålet: Er det god ide at holde en aflivningspause, indtil hundeloven er revideret? og flertallet på ca. 90 procent mener ja.

Hvad mener du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: