Annonce:
Annonce:

'Ingen politiker slipper for at se mig i øjnene'

Folketingspolitikerne fortjener at mærke og opleve den kærlighed og solidaritet der bl.a som følge af reformernes indtog er opstået og stadig vokser på kryds og tværs af befolkningsgrupper, skriver folkene bag dagens 'kærlighedsdemo' rund om Christiansborg

Lige nu er bus fyld med kærlige mennesker på vej fra Jylland for at omringe Christiansborg i Aktion hånd i hånd'.
Lige nu er bus fyld med kærlige mennesker på vej fra Jylland for at omringe Christiansborg i Aktion hånd i hånd'.
Annonce:
Følg nationen!

- Vi samles omkring Christiansborg og danner menneskekæde med hinanden i hånden. Der vil være deltagelse fra hele Danmark og der arrangeres buskørsel fra Jylland.

Sådan skriver Anna Katarina Andersen fra 'Aktion hånd i hånd', der i dag skal vise folketingspolitikerne, at der er mennesker der rammes af folketingets beslutninger og de omfattende reformer der er blevet vedtaget i 2013.


Ingen politiker skal slippe for at se ind i et par kærlige øjne, lyder det fra aktions leder Katarina

Annonce:

De svageste betaler
- Vi mener, det er vigtigt at huske, at samfundets svageste er dem der trækker læsset, og at det er ikke kun overførselsindkomsterne det rammer. Mange vil først forstå sagens alvor d. 1. Jan 2014 hvor reformerne for alvor begynder at træde i kraft, fortsætter hun, peger på, at storkapitalen ikke har fået pålagt nogle byrder, og at der heller ikke bliver lagt pres på dem for at de skal skabe arbejdspladser.

750 mio skattekroner: Men nul lærlinge på byggepladsen

- Vi vil derfor være med at skubbe til den ånd der i forvejen arbejder hårdt på at vise os, at der er mange måder at kommunikere på.

Der er fastsat følgende program for Aktion omring Christiansborg Christiansborg hånd i hånd:

Vi mødes hos Fredsvagten kl 10.00. Der vil blive sagt et par ord, samt mulighed for selv at ytre sig hvis man har noget på hjerte. Derefter tager vi såmænd bare hinanden i hånden og forsøger at omringe/afspærre så godt vi kan.

Ingen politiker bør kunne komme ind uden at have fået et hjerte i hånden og set ind i et par stærke kærlige øjne. Det samme gælder eventuelle betjente.

Kl. 13.00 går vi hånd i hånd op til rådhuspladsen og omringer 'vi tager danmark tilbage demonstrationen', enten i et hjerte eller en menneskefyldt cirkel.

Kl 16.00 følges vi hånd i hånd med demonstrationen fra rådhuspladsen tilbage til slotspladsen til fag og studenterbevægelsernes demonstration og slutter os til dem. Hånd i hånd støtter op og samarbejder med begge demonstrationerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: