Vrede forældre laver selv vejbump

I søndags gik vrede forældre i aktion for at stoppe farlig trafik foran den lokale skole. De lagde selv 6 bump i Prinsessegade fra gymnasiet til Refshalevej.

Sådan gik forældre i aktion søndag for at gøre deres børns skolevej mere fredelig.
Sådan gik forældre i aktion søndag for at gøre deres børns skolevej mere fredelig.

- Hatten af for de christianshavnske forældre, der søndag den 29. september tog sagen i egen hånd og byggede bump på en skolevej, der bliver brugt som privat racerbane af hensynsløse bilister.

Sådan skriver Ulrik Kohl, der stiller op til Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten, i et læserbrev til Ekstra Bladet, han har givet overskriften 'Hurra for civil ulydighed!'

Forældre vil have fredelig skolevej
- Civil ulydighed kan være sidste udvej, når Københavns Kommune ikke skrider ind overfor motorbøller, der bringer de mindstes liv i fare.

- Derfor skal vi råbe hurra for forældrene på Christianshavn, som med deres civile ulydighedsaktion har slået et slag for fredeliggørelse af farlige skolevejer, skriver politikeren, der er ked af, at myndighederne fjernede forældrenes bump allerede en time efter.


Og sådan fjernede politiet de vejbump, forældrene havde boret fast i Prinsessegade

- Jeg synes, da det er smadderærgerligt, at nogle i kommunen sætter politiet til at gøre det her. Jeg tror faktisk at betjentene forstod, at vi bare er bekymrede for vores børn, siger Hulda Mader fra områdets trafikgruppe.

Men hvad mener du om forældre, der selv monterer vejbump foran deres skole - og om politibetjente, der fjerner dem? Og savner du et bump foran dit barns skole - eller et andet sted?

1 af 2 
2 af 2 Sådan gik forældre i aktion søndag for at gøre deres børns skolevej mere fredelig.
0 kommentarer
Vis kommentarer