Annonce:
Annonce:

Biograf-gigant afviser gæster med medbragt slik

Nordisk Films biografer har altid haft en regel om, at man ikke må tage mad og drikkevarer (læs slik) med i deres biografer. Nu skal reglen håndhæves

Nordisk Film driver biografer over hele landet, og marketingdirektør Jacob Elkær fortæller at reglerne for medbragt slik vil blive håndhævet i alle 17 biografer.
Nordisk Film driver biografer over hele landet, og marketingdirektør Jacob Elkær fortæller at reglerne for medbragt slik vil blive håndhævet i alle 17 biografer.
Annonce:
Følg nationen!

- Der er mange fattige familier, der kun har råd til ét årligt biografbesøg og nu skal de tvinges til at købe slik i Danmarks så absolut dyreste slikbutik!? Ja, lad os da endeligt gøre skellet mellem rig og fattig større ved endnu engang at fratage fattige familier en af de sidste nogenlunde betalbare oplevelser, ved at lægge ekstra overpris oven i overprisen! skam jer!

Sådan skriver Ulrik H, debattør på jv.dk, i en kommentar til den besked biografgængere i Esbjergs BioCity fik i efterårsferien.

'Kære gæst, velkommen til BioCity Esbjerg. Det er ikke tilladt at medbringe slik, mad eller drikkevarer i salene, hvis de ikke er købt i vores kiosk. Ved smugling af fremmede varer, kan du risikere bortvisning'.

Annonce:

Ulrik H er ikke den eneste, der er rystet over den hårde kurs over for medbragt slik, der ifølge BioCitys leder i Esbjerg kan komme til udtryk ved f.ex. stikprøver i biografsalene. Liselotte R. N. erklærer ligefrem, at det nu er 'slut med bioture':

Tak for ingenting
- Hvis jeg skal sidde i bio 1 1/2 - 3 timer vil jeg sgu habe noget at guffe og drikke. Og for en fam på 4 bliver det så en tur på min kr 600,- hmmm hva f...... tror i selv. Viaplay koster kr 75,- mdr og så er der til mange gange guf og drikke. Tja filmene er ikke sprit nye men skidt jeg skal jo alligevel ikke se nye film mere. STOR TAK FOR INGENTING, skriver Liselotte på jv.dk

Direktør: Vi driver jo en forretning
Hos Nordisk Film Biografer bekræfter salgs- og marketingsdirektør Jacob Elkær-Hansen, at biografgæster BioCity i Esbjerg og iøvrigt også i Nordisk Films biografer over resten af landet - fremover vil blive mødt med en skrappere håndhævelse af koncernens gamle regel om, at mad og drikkevarer ikke må medbringes.

Annonce:

- Nogle af vores gæster har desværre modtaget en seddel i billetsalget i BioCity i Esbjerg om, at medbragt slik og drikkevarer kan medføre bortvisning. Det er en beklagelig fejl, at denne seddel er blevet uddelt. Vi gennemfører heller ikke stikprøver i salene eller beder gæster om at åbne deres tasker. Men vi har skruet op for, at vi på en høflig måde fortæller vores gæster om reglerne, når det er nødvendigt, siger han og fortsætter:

- Vi tjener ikke penge på biografdrift alene, så vi er tvunget til at tjene penge på kiosksalget. Så ligesom til koncerter eller fodboldkampe er det ikke tilladt at medbringe egne forfriskninger.

- Vi driver jo en forretning, hvor vi selv sælger slik og drikkevarer, og det har taget overhånd, at folk selv tager det med, siger Jacob Elkær-Hansen til nationen!.

Men hvad siger du? Plejer du at have slik med i biffen? Og synes du det er OK, at man nu kan risikere at blive smidt ud af biografen, hvis man vil have sit eget slik med ind?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: