Er det ikke? Jo, det overskæg går man ikke fejl af

Sidste år lod ca. 15.000 danske mænd overskægget gro i november. Foreløbig har 3647 meldt sig parat til Movember13. Er du med?

Overskæg fra arkivet. Og ja, det er Burt Reynolds. (Foto: AP)
Overskæg fra arkivet. Og ja, det er Burt Reynolds. (Foto: AP)
Følg nationen!

Reglerne er simple: Opret en profil på movember.com, barber dig helt glat på fredag d. 1. november, gro et overskæg hele måneden, og få din famille, venner og bekendte til at donere penge til dit overskæg.

Sådan skriver movember igen i år i en pressemeddelelse, der med overskægget som afsæt skal sætte fokus på mænds sundhed og indsamle midler til kampen mod prostatakræft.

Overskæg af kussehår udløser karantæne

- I 2012 havde vi små 15.000 danske medlemmer af den talstærke globale Movember-familie, og de indsamlede over 2,3 millioner kroner til mænds sundhed. Deres engagement, generøsitet og overskæg har gjort os i stand til at offentliggøre vores første danske legat til prostatakræftforskning. Nu er det igen tid til, at vores Mo-veteraner samles og går på gaden som ’Generation Moustache’, og vi glæder os at se en masse overskæg spire over hele Danmark i kampen for mænds sundhed, lyder det fra ’JC’, der sammen med tre venner stiftede Movember i Australien i 2003.

Foreløbig har de 3646 kommende danske overskæg doneret 52,091 kroner - de 1343 svenskere, der har meldt sig klar har samlet mere end 69,000 kroner ind.

Hvorfor tror du de danske overskæg er mere fedtede end de svenske?

Du kan se, hvordan det går med indsamlingen og tilmeldingerne her. Og ja, det er Burt på biledet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind