Fanget på kamera: Drenge stjæler garn-graffiti

Gitte Gade, der ejer butikken Gadestrik i Silkeborg, er ulykkelig. En gruppe unge drenge har stjålet hendes 'garngraffiti' - og hun vil gerne have den tilbage

Så festlig var vejskiltet foran strikkebutikken indtil lørdag nat. Ejeren Gitte Gades gamle mor har brugt 20 timer på at strikke det, og derfor må det meget gerne komme tilbage.(privatfoto)
Så festlig var vejskiltet foran strikkebutikken indtil lørdag nat. Ejeren Gitte Gades gamle mor har brugt 20 timer på at strikke det, og derfor må det meget gerne komme tilbage.(privatfoto)

Det begyndte i Broager, spredte sig til Nørrebro, og siden hoppede Gitte Gade også med på 'garngraffiti'-bølgen.

Se også: Strikke-klub indrømmer garn-graffitiSe også: Graffiti-aktion på Nørrebro - med garn

Et vejskilt foran butikken Gadestrik fik garn på, og der har det siddet og pyntet i gadebilledet - lige indtil lørdag nat.

- Butikken er et gammelt posthus, og derfor er der videoovervågning. Og der kan man se fem drenge komme gående, og pludselig begynder den ene at pille garngraffitien ned.

Det er min gamle mors værk
- Så tager han det rundt om halsen, som om det er et halstørklæde. Men det er jo ikke, og da det er min gamle mor, der har strikket det, vil jeg gerne have det tilbage, fortæller Gitte Gade, der håber at drengene melder sig selv.

- Og så har jeg tænkt på, at ham, der stjal det, skulle have et strikkekursus, så han kan lære at strikke sit eget halstøklæde, siger Gitte, der ikke har overvejet at blande politiet ind i sagen.

- Nej, jeg tror på, at det her kan ende godt.

Hvad tror du? Og hvad mener du om et strikkekursus som straf?

Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen