ØV: Regeringen redder igen flekslånere og jeg betaler

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass kalder det en 'Fremtidssikring af dansk realkredit', men flere på nationen! kalder et nyt lovforslag for en gave til fleksgamblere

- Der er åbenbart mange folketingsmedlemmer, der stadig har disse lån siden de nu skal sikres.

Sådan skriver nationens! 'HELLEvedsSKANDALE', om den fremtidssikring af realkreditten, Henrik Sass i dag har fremlagt, og som betyder, at alle der de seneste år har sparet mange på at have kortforrentede F1,F3,F5 lån, nu kan sove lidt tryggere, fordi staten går ind og fastlåser deres 'husleje', hvis renten skulle stige mere end fem procentpoint inden en renteperiode.

Se også: Sådan vil regeringen hjælpe boligejerne

- Det er jo eneste det her betyder, at alle F1 lån i fremtiden vil havde rentemax på 5%, skriver A A. og forudser at prisen for at sikre flekslånerne mod rentestigninger på mere end 5 procentpoint, havner hos ham:

Se også: Hvor mange ministre har flekslån?

- Hvordan kan det være at folk der gambler, flexlåner, skal have hjælp hele tiden, på bekostning af alle andre.

- Flexlånerene har sparet penge som flexlånere, men når de så kommer på røven, fordi de ikke har lagt til side, så skal de have hjælp, og hvem er det som har og skal betale gildet, det er alle andre. Det er en svinesteg udover alle grænser. Sådan nogle møjdyr, skriver René A.

Men hvad mener du, om at regeringen vil hjælpe flekslånere, hvis renten pludselig stiger mere end 5 procentpoint?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere