Thorning vs Løkke: Nu står det 1-1 i sjusk

nationen! synes Løkke og Thorning er nogle elendige rollemodeller. Men hvem er værst?

- Jeg gad godt se om jeg kunne komme af sted med ikke at betale skat af goder som firmabil, fri telefon, internet, osv. Det er vist kun for sådan nogen uden skrupler. Går den - så går den. Forstår faktisk ikke Løkke kan holde ud at leve sådan - fedt så længe det ikke opdages.

Se også: Huskede næsten alt: Løkke glemte firmabilen

Sådan skriver nationens! Buggi W. i en af kommentarer, den seneste Løkke-afsløring har fået på nationen!. Og Buggi er ikke den eneste, der har problemer med forståelsen:

- Han mister sin post når det er Venstre har fundet en afløser (HVIS de kan finde en) !!! Sikke fantastiske rollemodeller vores politikere er, skriver J M. og BLSF har mistet overblikket i en grad, så han nu er blevet usikker på, hvor han skal stemme næste gang:

Pilrådne hele bundtet
- De er pilrådne hele bundet. Her går man og tror at det kun er i syd Europa den slags sker. Hold kæft man er naiv!!! Jeg ved sgu ikke hvem jeg skal stemme på næste gang. Jeg kan ikke stemme på Helle, heller ikke på Løkke, ej heller på partier der støtter disse kandidater.... Hjælp!

Leif T mener - med henvisning til Helle Thorning tilbage i 2010 indrømmede, at hun og Stephen Kinnock havde sjusket med ejendomsoplysninger til Justistministeriet, at det nu står '1-1' mellem Løkke og Thorning, når det handler om sjusk.

Hvad mener du? Hvem er mest sjusket af Thorning og Løkke?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere