15-årig langede pengeautomat-tyv én på skrinet

Hvad gør du, hvis en tyv napper de penge, du lige har trykket ud af pengeautomaten? En 15-årig Birkerød-borger svingede næven, og tyven flygtede uden penge

Smask. En 15-årig fandt sig ikke i, at en tyv ville tage hans 100 kroneseddel. Men er det OK, at slå på en fredelig tyv? (arkivfoto)
Smask. En 15-årig fandt sig ikke i, at en tyv ville tage hans 100 kroneseddel. Men er det OK, at slå på en fredelig tyv? (arkivfoto)

For tre måneder siden gik nationen! kommentar-bersærk over en 12-årig pige, der bankede en indbrudstyv med et baseball-bat.

Se også: 12-årig pige tæskede tyv med baseball-bat

Artiklen blev delt mere end 10000 gange på Facebook, og i de over 300 kommentarer, var der ros og respekt til pigen. Og en vis bekymring:

- Jeg er faktisk alvorligt bange for at der ville komme et efterspil for pigen hvis tyven anmelder hende for vold, skrev

Blødskov parat med erstatning?
Erich F. og Verner V. forudså også, at pigen ville få problemere:
- Med 'justitsminister' Blødskov i den vikarierende 'regering' kan vi vel være sikre på at der bliver en sag som skal sikre den kriminelle hans rettigheder. Tænk engang han forsøgte indbrud og fik et par på skallen.. Det må i flg. de Radigale være en arbejdsskade han er blevet påført.

- Måske har han taget skade psykisk så han ikke længere er i stand til at udføre sit erhverv, skrev Verner, der nu skal til tasterne igen. En 15-årig dreng forsvarede nemlig en ny-hævet 100 kroneseddel med vold fredag eftermiddag.

Prikkede, nappede sedlen og fik slag
Ifølge Lokalavisen blev den 15-årige prikket på skulderen, mens sedlen var på vej ud af hæveautomaten ud for Nykredit på Hovedgaden i Birkerød. da hav vendte sig om nappede tyven - en yngre mand - pengene, men den 15-årige handlede hurtigt og stak ham en på skrinet.

Tyven tabte pengene og løb og drengen - der altså er over den kriminelle lavalder - kunne roligt samle pengene op.

Hvad mener du om at slå på en tyv, der kun har prikket?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere