Danske Spil: Kun én spiller nåede Allan til de høje odds

Odds-sætterne i Danske Spil troede først at Allan Simonsen ville ryge ud af Vild med Dans. Nu tror du de han vinder. Kun én spiller nåede at udnytte de høje odds

- Det er ikke så sjældent, at vi har spil med odds 50-60-stykker. Men det er meget sjældent , de går hjem.

Sådan siger den odds-ansvarlige i Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, der indrømmer, at han og de andre på kontoret, læste denne sæsons Vild med Dans helt forkert i begyndelsen.

Se også: Officielt: Klimaminister døber orkanen Allan

Allan Simonsen og makker Sofie Kruuse startede med give odds 50 og 60, og i en pressemeddelelse fra den 20. september, forudser Danske Spil f.ex. at Maria Lucia ender som vinder. Hun røg ud samme aften.

I samme pressemeddelelse forudser Danske Spil, at Allan Simonsen er på vej ud, og tilbyder derfor pengene 50 gange igen, til dem der tror på Spurven fra Vejle.

Se også: Hehe - stemte 5 gange på Allan for at provokere

Allan overlever ikke mange programmer
- Allan Simonsen blev sendt videre af folk hjemme i stuerne, men med de evner parret viste på gulvet, overlever de ikke mange programmer, sagde oddssætteren dengang.

Desværre for spillerne var der ingen der satsede på Allan som vinder da oddsene var 50 eller 60. Men en spiller så potentialet, og satsede en 20'er, da Allan gav odds 28. Siden faldt oddsene til 25, til 22 og lige nu giver Allan kun pengene 2,5 gang igen, hvis han vinder.

- Vi var lang tid om at opdage, den bevægelse der var i gang, men heldigvis var spillerne også langsomme. Der er kun spillet et par hundrede kroner på ham og Sofie til odds 22-25.

Danske Spil tror Allan vinder Vild med Dans, hvad tror du? Og har du satset penge på at manden, der ikke kan danse, vinder dansekonkurrencen?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere