Anna prøver uden trusser i år

Anna Mee Allerslev sprængte listen ved forrige kommunalvalg - måske på grund af valgvideoen med Trusse-Ditte. Men trusse-tricket er ikke med i årets valgkamp

- Jeg var ung, jeg var opsat på at få opmærksomhed og taletid, og så havde jeg lige været i USA, og set hvordan de førte valgkamp.

Nationen.tv har vist masser af billeder af Anna Mees veninde Ditte. Her er et billede af hende selv. nationen - 19. nov. 2009 - kl. 12:43 Trusse-Ditte gav pote: Anna Mee kom ind

Sådan siger den radikale Anna Allerslev, hvis valgkamp op til kommunalvalget i 2009 satte helt nye standarder. For veninden Ditte - i dag kendt som Trusse-Ditte - lagde krop og stemme til en valgvideo, der blev et kæmpe hit her på siden. Og som helt sikkert var med til at give Anna Mee taletid:


Anna Mee og Ditte

- Det er jo umuligt at sige, om det var på grund af videoen, at jeg endte med at blive valgt ind, men jeg tror jeg fik meget taletid, fordi mange så videoen. Og jeg fortryder ikke, det vi gjorde, siger Anna Mee, der nu fører en lidt mere tradtitionel valgkamp om 'bedre skoler og flere arbejdspladser'.

- Og der er ingen trusser i valgkampen i år.

Men vil du anbefale nye og ukendte kandidater at bruge trusse-tricket?

- Man skal gøre det man kan stå inde for, og jeg har ingen fordomme, siger Anna Mee.

Men hvad siger du? Savner du en Trusse-Ditte i dette års kommunalvalgkamp?

Ditte er blevet ekstremt populær på nationen! nationen - 17. nov. 2009 - kl. 11:01 DM i valgvideo: Flot røv eller fri hash?

OBS: Upload en valgvideo i kommentar-feltet, så stemmer vi om, hvem der har lavet den bedste.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere