MF Bødskov fejrer opholdstilladelse til 10-årig

Justitsminister Morten Bødskov har ikke været til at hugge og stikke i, i sagen om udvisning af 7-årige Im og Suthida Nielsen. nationens! Kurt V undrer sig over, hvad der er sket med Bødskovs menneskesyn på 6 år

Her fejrer Morten Bødskov, at protesterne virkede, og 10-årige Kaiween således kunne blive i Danmark. Det var i 2008.(screendimp fra DUIs medlemsblad Leg og Virke, 2008)
Her fejrer Morten Bødskov, at protesterne virkede, og 10-årige Kaiween således kunne blive i Danmark. Det var i 2008.(screendimp fra DUIs medlemsblad Leg og Virke, 2008)

- Hej nationen!. Her kan I se, hvad Morten Bødskov kunne udrette tilbage i 2007, da han var næstformand i Socialdemokraterne.

Sådan skriver nationens! Kurt V i en mail om udvisningen af 7-årige Im og hendes mor Suthida. En sag, der den sidste måned har levet et vildt liv på sociale medier - bl.a. på denne underskriftsside, hvor ca. en dansker pr. minut skriver under på, at de ansvarlige bør hjælpe Im og Suthida til en opholdstilladelse i Danmark. Den mistede de nemlig, da Im stedfar og Suthidas mand Johnny døde af kræft for halvandet år siden.

Se også: 7-årig udvist da ny far døde af kræft

- Nu kan/vil Morten Bødskov ikke en skid! Han er iøvrigt børneambassadør i DUI Leg & Virke i Rødovre, fortsætter Kurt V, der har vedhæftet et par scanninger af DUIs medlemsblad fra 2007, hvor Morten Bødskov først raser over udvisningen af en 10-årig pige, og kalder systemet for umenneskeligt. Og senere er med til at fejre, at hans brev til integrationsministeren har været med til at give 10-årige Kaiween fra Thailand oplholdstilladelse.


Fra DUIs medlemsblad Leg og Virke, 2007.

Justitsministeriet oplyser, at man ikke kan sammenligne de to situationer, fordi 'til forskel fra situationen i 2007, hvor det daværende Integrationsministerium var klageinstans, har Udlændingenævnet siden den 1. januar 2013 været klageinstans på området.

Bødskov: Jeg kan som minister ikke gøre noget
- Jeg kan som justitsminister ikke gøre noget i forhold til den konkrete sag, hvori Udlændingenævnet og byretten har truffet endelig afgørelse, siger ministeren idag. TV2nord, men TV2nop Men jeg Kurt mener, at Bødskov selvfølgelig kunne have gjort noget, hvis han ville:

- Det ser vi jo hele tiden, at der kommer nye oplysninger, der bliver klaget og så finder sagen alligevel en fornuftig løsning. Så det er noget pis at sige at ministeren ikke kan gøre noget, siger Kurt.

Men hvad siger du? Bør ministeren altid have det sidste ord?

1 af 2 
2 af 2 Her fejrer Morten Bødskov, at protesterne virkede, og 10-årige Kaiween således kunne blive i Danmark. Det var i 2008.(screendimp fra DUIs medlemsblad Leg og Virke, 2008)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere