7-årig udvist da ny far døde af kræft

Mere end 6500 danskere har foreløbig protesteret mod udvisningen af 7-årige Im og hendes mor Suthida. De blev tvunget ud af landet i går, fordi Suthidas danske mand Johnny er død af kræft

Im, Suthida og Bjarne Laustsen, der vil forsøge at få justitaminister Morten Bødskov til at se på udvisningen. (Foto: Bjarne Laustsens Facebook)
Im, Suthida og Bjarne Laustsen, der vil forsøge at få justitaminister Morten Bødskov til at se på udvisningen. (Foto: Bjarne Laustsens Facebook)

Selv om det er 24 timer siden, at Im og hendes mor Suthida mod deres satte sig i et fly fra Aalborg til København, hvor de senere skulle videre mod Bangkok i Thailand, vælter det stadig ind med protester fra danskere, der mener, at Im og Suthida skal have love til at leve i Danmark.

De to rejste fordi Byretten i Hjørring d. 11. oktober besluttede at opretholde Udlændingestyrelsens udvisning af dem begge, efter at Suthidas danske mand døde af kræft i 2012. Justitsminister Morten Bødskov har ifølge nordjyske.dk valgt ikke at gå ind i sagen, trods de mange protester.

- Det er flovt at være dansker og total idiotisk, at Bødskov bare ikke GIDER at hjælpe mennesker der klarer sig godt både med tale og job.

Hellere hjælpe udskud
- Nej nej så hellere hjælpe de udskud som gør hverdagen farlig han er måske BANGE for at sætte sig op mod banderne. Ud med det pjok, skriver en gæst på underskriftssiden, der lige nu sammen med socialdemokraternes Bjarne Laustsen kæmper for at Suthida og Im kan få lov til at vende tilbage.

De har boet i landet i tre år, Suthida har gjort gode fremskridt med danskundervisning, og Im - som netop var begyndt i første klasse, fungerede ogsågodt i Aabybro.

Politiker fik klump i halsen
- Det første Im spurgte mig om da vi mødtes i Københavns lufthavn, inden de skulle rejse til Thailand, var om jeg ville hjælpe hende med at komme tilbage til Aabybro og hendes klassekammerater,og med en klump i halsen lovede jeg at gøre alt hvad jeg kunne, sammen med alle de andre gode mennesker, der synes de skal have lov at blive i Danmark, skriver Bjarne Laustsen på sin Facebook, hvor han får ros for at gå imod sin egen partikammerat Bødskov.

Hvem tror du vinder? Bødskov eller Laustsen?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere