Allan saboterer landskampen

Det danske landshold spiller mod Norge i aften i Herning. Men Morten C. ville ikke komme, selv om der var gratis adgang. Han skal se Allan

VM i Brasilien glippede, men aftenens landskamp i Herning er også vigtig. Den kan nemlig give Danmark positionen som Skandinaviens næstbedste fodboldnation.

Se også: 2170 har sikret sig plads til Danmark-Norge

Men foreløbig ser det ud til at den vigtige kamp skal spilles for kun lidt mere end halvfyldte tribuner. Ni timer før kampstart var der nemlig solgt 5800 af de 11339 billetter. På nationen! er der flere bud på hvorfor. Arne R. giver Morten Olsen skylden:

Allan Simonsen har da noget at slås for

- Egentlig er jeg ikke træt af landsholdet, og jeg bor i området. Men jeg er så evindeligt træt af Morten Olsens spillestil, og selvtilfredse holdning. Derfor boykotter jeg Morten Olsen, men ikke landsholdet. Jeg er tilbage når træneren er skiftet.

Hvad kunne få dig til Herning i aften? Sidste gang Danmark spillede lokkede DBU med gratis landsholdstrøjer, og der kom mere end 13000.

- Gratis adgang til MCH Arena vi ikke kunne fylde stadion, 2 dårlige hold uden noget at spille for Så er det bedre med Allan Simonsen i Vild med dans, der er noget at slås for, skriver Morten C.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere