Hov TV2: Allan-reglen har virket omvendt

I fredags ændrede TV2 stemmereglerne i Vild med Dans for at neutralisere de mange Allan fans, der ikke ser programmet. Men nu tror endnu flere han vinder

Danske spillere satser penge på Allan Simonsen i Vild med Dans. (Foto: Mogens Flindt)
Danske spillere satser penge på Allan Simonsen i Vild med Dans. (Foto: Mogens Flindt)

Hvis man skal tro de danske spillefugle, blev den store dansedyst endeligt afgjort da TV2 i fredags ændrede stemmereglerne.

Se også: TV 2 om ændringer: Vi laver Vild med dans for kerneseerneSe også: Allans modstandere: Fint nok at de ændrer reglerneSe også: Allan til Ekstra Bladet: TV 2 må finde ud af, hvad de vil

For selv om TV2 med de i Vild med Dans-historien historiske ændringer - begrænsninger i antal stemmer og hemmelige smsøkoder - ville hjælpe de andre dansere, så tyder alt på, at det har haft den modsatte effekt. Endnu flere ser nu den lille danser med den store vilje som vinder.

Det siger Thomas Holm fra firmaet Betsafe, der ligesom oddsætterne i Danske Spil i første omgang troede, at de nye regler ville være til de øvrige danseres fordel:

Se også: TV: Legenderne bakker op om Allan

Allan er nu klar favorit
- Efter sidste uges regelændring besluttede vi at gøre Mads Laudrup til favorit. Det fik for alvor vore kunder til at sætte penge på Allan Simonsen, så vi har måtte justere vores odds ned af flere omgange.

- Han er af samme årsag nu igen vores klare favorit til at løbe med sejren, siger Thomas Holm. der derfor nu giver pengene 2,75 gange tilbage, hvis man spille på Allan og Sofie som vinder.

Se også: Danske Spil: Kun én spiller nåede Allan til de høje odds

Flest har sat deres penge på Allan
- I de første mange uger af programmet modtog vi stort set ingen indskud på Allan, eller det vil sige folk spillede faktisk forholdsvist ivrigt på at han røg ud. De seneste uger er stemningen dog vendt og spillene er kommet ind i en lind strøm. Faktisk er Allan Simonsen nu den af de tilbageværende deltagere som der er spillet suverænt mest på, siger Holm før fredagens kvartfinale.

Stemmer du på Allan, kender nu nogen der gør, og tror du Allan overlever endnu en fredag?

Betsafe tror som sagt på Allan som den endelige vinder, og regner med at det bliver Uffe Holm, der ryger fredag:

- Men vore kunder er faktisk ikke helt enig i den vurdering. I hvert fald har vi modtaget de fleste indskud på at Mie Skov må sige farvel til Vild med dans i denne omgang.

Se også: Hehe - stemte 5 gange på Allan for at provokere

Men hvad mener du? Er det ufint at stemme på Allan - hvis man samtidig har sat penge på at han vinder?

Af de 520023 læsere, der har svaret på spørgsmålet 'Har Allan fortjent at vinde?', svarer 55 procent nej.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere