Ekspert: TV2s ’Dans som Allan’ er ’voksenmobning’

25105 læsere har svaret, og 76 procent kalder TV2s indslag ’ Sådan danser du som Allan Simonsen’ for voksenmobning, og 72 procent, mener at TV2 skal sige undskyld til Allan. Mobbeekspert helt enig

- At invitere en mand til programmet, og dernæst gøre grin med ham + gøre alt for, at han forlader programmet er rent til grin! Fy for h*******, TV2!

Sådan skriver nationens! Anders H. i en kommentar til det indslag, Go'Morgen Danmark sendte søndag morgen med overskriften 'Sådan danser du som Allan Simonsen'.

Se indslaget på tv2.dk her

- Mobning føj - under niveau for en skod tv station, skriver E. K. og Frankhxx kalder TV2s det syv minutter lange indslag - hvor den professionelle danser Thomas Evers kalder Allan for en 'kasse' og antyder, at han er for gammel til kunne huske dansetrin - for under lavmålet:

Man latterliggør sin egen gæst
- Højest upassende opførsel af TV 2. Man inviterer en gæst, åbenbart i en forventning om, at han ikke vil kunne klare sig. Når han så alligevel, ved alle gode seeres hjælp, kommer videre igen og igen, så latterliggør man sin egen gæst. Pu ha TV 2 det er under lavmålet. Men lad os gentage igen......Spurven vi støtter dig og vi gør dig til vinder over denne latterlige TV station.

Se også: Seere raser over TV2s 'Lær at danse som Allan'-video

25.105 har stemt - 19000 kalder det voksenmobning
I en afstemning her på siden, hvor foreløbig 25105 læsere har deltaget, er flertallet også af den overbevisning, at TV2 har krydset en grænse i deres indslag. 24 procent mener, det er sjovt at se en prof-danse valse rundt med stive ben som Allan, mens 76 kalder det voksenmobning. Og Gitte Strandgaard fra Landsforeningen VoksenmobningNejTak kalder TV2s behandling af Allan 'grotesk':

Alle elementer af voksenmobning er tilstede
- Som tilskuer til det her, er det så ubehageligt og intimiderende at se på. Der er alle elementer af voksenmobning til stede, gentagne, kritiske kommentarer over tid, og det ville i den grad klæde TV2 at kigge indad og tænke på, hvilke signaler de sender, siger Gitte Strandgaard, der mener at en landsdækkende kanal som TV2 har et særligt ansvar som trendsætter.

- Vi skal også tænke på, hvad vores børn lærer af det her - er det OK at gøre grin med hinanden. Og selvfølgelig bliver Allan påvirket af det, og jeg synes det ville klæde TV2 at give ham en undskyldning.

I afstemningen svarer 72 procent af de 25105 læsere også 'ja' til at at Go'Morgen Danmark bør give Allan en undskyldning for indslaget, men det afviste redaktionschefen i går.

TV2-chefer skal snakke om indslaget
Gitte Madsen, der som øverste chef for Vild med dans har ansvaret for dansernes ve og vel, siger at hun umiddelbart ikke mener, at Go'Morgen Danmarks indslag er i orden, og at hun nu vil tage en snak med redaktionschefen:

- Jeg så ikke indslaget søndag morgen og blev først opmærksom på det mandag aften. Indslaget undrede mig og derfor vil jeg lige høre chefen for programmet, hvad deres overvejelser for at gøre som de gjorde, var.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere