Flertal om Friis Bach: Sæt navn på embedsmanden

Christian Friis Bach vil ikke sige, hvem i Udenrigsministeriet, der opdagede at GGGIs rejseregler var godkendt af ministren selv. Synes du ligesom flertallet af læserne, at embedsmanden selv skal stå frem?

- Dejligt med en politiker som mener sit job alvorligt og tager det seriøst, det kunne Lars lære af. Den embedsmand, som har fejlet, skal fyres. Han får en høj løn for sit job, men en sådan fejl må koste.

Sådan skriver nationens! Bjarke J. i en af de kommentarer, ex-minister Friis Bachs afgang har kastet af sig de sidste 24 timer. Og Bjarke er den eneste, der mener, at den spegede sag om fejlinformation af Folketinget skal have konsekvenser for embedsværket.

Se også: Udenrigsministeriet: Vi har fejloplyst Friis Bach

Jakob J. skriver at 'Alt skal frem. Hvem har vidst hvad og hvornår?, og Babaloo J. synes den 'højtstående embedsmand', der onsdag fangede ministeren på telefonen mens han var i Gaza og gav ham den skæbnesvangre besked om, at han havde fejlinformeret folkestyret, selv burde tage konsekvensen:

- Hvem af de ordblinde embedsfolk skal så have 5 tæer i R*ven..... Gå selv...., skriver Babaloo.

Hvad mener du? Skal embedsmænd fyres fordi de begår fejl?

I en afstemning her på siden svarer 71 procent af 830 læsere, at de mener, at embedsmanden, der var medvirkende til at Friis Bach fejlinformerede Folketinget skal træde frem. Friis Bach afviste dog at give nogle navne i går, og sagde blot at det handlede om en 'højtstående embedsmand'.

- Det er entydigt rigtigt, at der har været en medarbejder i ministeriet, der har haft adgang, før jeg får oplysningerne, sagde ministeren i går, men han ville ikke ud med navnet, og bl.a. derfor skal ministeriet nu i gang med en redegørelse om hele forløbet.

Men hvad mener du om, at der nu skal bruges tid og ressourcer på en redegørelse? Og tror du, at alt kommer frem?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere