Seere raser over TV2s 'Lær at danse som Allan'-video

I går bragte Go'Morgen Danmark et morsomt indslag om Allan Simonsens dansekunnen. Men flere seere mener programmet gik over stregen.

Hvis man ser Go'Morgen Danmark fra søndag morgen, kan man bl.a .få Thomas Evers Poulsens forklaring på Allans manglende danse-kunnen. -  Allan er en voksen mand, og han har måske godt fyldt op på harddisken, og har derfor måske svært ved at huske alle de mange trin, siger Thomas Evers Poulsen. (Foto: Mogens Flindt)
Hvis man ser Go'Morgen Danmark fra søndag morgen, kan man bl.a .få Thomas Evers Poulsens forklaring på Allans manglende danse-kunnen. - Allan er en voksen mand, og han har måske godt fyldt op på harddisken, og har derfor måske svært ved at huske alle de mange trin, siger Thomas Evers Poulsen. (Foto: Mogens Flindt)

- Hvor er det dog useriøst og fuldstændig uden substans, at I hos Go' Morgen Danmark sender et indslag om Allan Simonsen og hans (manglende) kundskaber inden for dansen! Over stregen!!!!

Sådan skriver Henrik B på Go'Morgen Danmarks Facebook-side i en kommentar til de ca. syv minutters indslag, der har fået overskriften 'Lær at Danse som Allan Simonsen'. Og Henrik er ikke den eneste, der blev trådt over tæerne af programmets Allan Simonsens dans.

Et indslag hvor man gør tykt grin med Allan
- Hvor er det sårende at gøre mod Allan!..Hvordan kan i lade to prof. dansere imiterer Allans dans til 'brug til julefrokoster?'...det er jo ÅBENLYST mobning og så på tv!!...Sæt jeg ind i hvordan det må føles at blive imiteret på den måde!, skriver Miriam A. og Michael J. synes værterne burde skamme sig:

- Hvad f..... har I gang i?? Hvad ligner det at bringe et indslag, hvor man gør tykt grin med Allan Simonsen ? Oveni købet får i gudhjælpe mig to prof dansere til at imitere ham !! Surt for dem de er stemt ud og ikke så populære, men det er så åbenbart deres hævn !! Hertil 2 værter, der er helt oppe at ringe og synes det er meget morsomt at gøre grin med andre !! Det var pinligt og meget uværdigt - det burde I holde Jer for gode til og skamme Jer !!!

Stiv og for gammel til at huske dansetrin
I indslaget - som du kan se her - forklarer de to professionelle dansere og tidligere Vild med dans-deltagere og Malene Østergaard og Thomas Evers Poulsen, hvad der er særligt ved Simonsens dansestil - og kommer med bud på, hvorfor Allan Simonsen har så svært ved at få trinene til at glide:

- Allan er en voksen mand, og han har måske godt fyldt op på harddisken, og har derfor måske svært ved at huske alle de mange trin, siger Thomas Evers Poulsen bl.a., før han kaster sig ud i sin version af en Allan-vals.

Men hvad mener du? Er det over stregen at TV2 laver grin med Allan Simonsen i en 'Dans som Allan'-video?

Go'Morgen-chef Jes Schrøder forklarer til nationen!, at indslaget med 'lær at danse som Allan' skal ses i en større sammenhæng:

I sidste uge stemte vi på Allan
- Go morgen Danmark afspejler den mangfoldighed der befinder sig i Danmark til hver en tid. Forleden dag gav de to værter på Go’Morgen Danmark deres sympati til kende over for Allan Simonsen ved at stemme for at han skulle blive i programmet. Det medførte så en række reaktioner fra seere, som synes at det kunne TV2 værter ikke tillade sig – at give udtryk for at Allan Simonsen skulle blive i Vild med Dans, når nu han danser så dårligt.

Og søndag dansede vi som Allan
- Og på samme måde gjorde vi det i går morges, at vi belyste, hvorfor Allan Simonsen danser som han nu gør og det har så igen medført nogle reaktioner fra seerne. Og på den måde viser vi, hvor mangfoldigt et program vi laver, lyder det fra Jes Schrøder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere