Natklubboss om afvisning: Måske var det en fejl

En gruppe unge piger afvist, da de skulle ind på natklubbben HIVE. Nu åbner bestyreren for, at der skete en fejl, da pigerne blev afvist

- Det er et kæmpe problem med 17-årige piger, der prøver at komme ind med falsk eller lånt ID.

Sådan siger Frederik Mygind, bestyrer på HIVE, der i fredags fik besøg af Celine, hendes tvillingsøster og 14 veninder, der havde bestilt bord på den populære natklub for at fejre deres 19-års fødselsdag.

Men den glade aften kom aldrig rigtig i gang, for ’pickeren’ – ham der vurderer, om folk i køen passer ’typemæssigt’ og 'aldersmæssigt' ind på klubben - mente ikke, at alle i den 16 piger store gruppe havde det rigtige modne look.

Nationens! Celine L har i et læserbrev skrevet om det, hun kalder 'et skønhedsfikseret samfund på et helt syret niveau'. Hun har tidligere skrevet om meget tynde modeller i tv-programmet 'Danmarks Næste Topmodel', men nu er de 'helt urimelige krav til udseendet', der bliver stillet i det danske natteliv, der har fået hende til tasterne:

Se også: 19-årige piger afvist på natklub: I er for grimme

- En dreng med øresnegl, som ikke kunne have været meget ældre end mig selv, kommer hen til os, nikker og siger til mig: 'Må jeg lige snakke med dig et øjeblik, privat tak'. Jeg går med ham med det i tankerne, at han lige vil sikre sig, at vi har alle pengene, der skal til – det er jo en dyr aften, vi er gået med til.

- Men nej. Han siger: 'Der er desværre fire-fem af de piger, du har med, jeg ikke kan lukke ind.' Jeg kigger uforstående på ham og pointerer, at vi altså alle sammen er over 18 – det er jo en 19-års fødselsdag. 'Ja, men det er ikke derfor, typemæssigt passer de bare ikke ind i klubben', siger han ...

Bestyreren af natklubben HIVE, Frederik Mygind, siger til Ekstra Bladet, at fire-fem af pigerne simpelthen så ud, som om de ikke var fyldt atten. Og derfor fik pigerne at vide, at de ikke kunne kom ind alle sammen.

Vi afviser ikke nogen, fordi de er grimme
- Vurderingen af, om en gæst er for ung til at besøge stedet, beror, på grund af omfanget af falske ID, derfor altid i sidste ende på et konkret skøn fra personalets side. I det konkrete tilfælde har vores personale vurderet, at nogle i det store selskab var for unge (dvs. under 18 år) og har derefter forsøgt at håndtere det på bedst mulig måde.

- Har vurderingen ikke været korrekt, beklager vi naturligvis dette, siger Frederik Mygind, der komplet afviser 19-årige Celines indtryk af, at de blev afvist, fordi de var for grimme.

Celine siger, at hun blev trukket til side og fik at vide, at det ikke handlede om alder, men om udseende og type.

Se også: Celine, 18 år: De burde sprede ben for en ordentlig røv

- Jeg sagde endda, at vi alle sammen var over 18, og kunne bevise det, men det var ’pickeren’ ligeglad med, siger Celine, der nu har sendt denne liste, der viser de 16 pigers alder. Alle går i 3. g bortset fra én, som blev student sidste år. Det er ikke alle pigerne, der vil optræde med navn i Ekstra Bladet.

Celine 19 år, f. 12/11-94

Kirstine 19, år f. 12/11-94

Caroline 19 år, f. 14/2-94

Anonym 19 år

”Gås” 18 år, f. 27/3-95

Anonym 19 år. Ønsker ikke at fødselsdato oplyst

Anonym 19 år

Emma 19 år, f. 5/11

Anonym 19 år, f. 11/1-94

Elisabeth 18 år, f. 10/12-94

Anonym 19 år

Anonym 19 år, f. 01/07-94

Astrid 18 år, f. 4/9-94

Cecilie 19 år, f. 16/10-94

Astrid 18 år, f. 16/1-95

“Domi” 18 år, f. 10/6-95

Nationen! har sendt listen til Frederik Mygind, der nu vil tage kontakt til Celine og tilbyde hende en form for kompensation.

Men hvad mener du? Skal natklubben kompensere de afviste piger? Og hvordan?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere