Dengang i 2007: Helle ville give ældre ret til bad hver dag

Lige nu slås Enhedslisten om regeringen om ældres bademuligheder. nationens! Søren K mener, at Socialdemokraternes valgvidoe fra 2007 bør indgå i debatten

Helle mente i 2007 at ældre skulle i bad hver dag, hvis de havde lyst. I dag vil finansminister Bjarne Corydon ikke engang love ældre to bade pr uge. (Foto: Jens Dresling)
Helle mente i 2007 at ældre skulle i bad hver dag, hvis de havde lyst. I dag vil finansminister Bjarne Corydon ikke engang love ældre to bade pr uge. (Foto: Jens Dresling)

- Enhedslisten er det eneste parti som vil sikre de ældre, de syge og arbejdsløse. De andre skider os et laaaaaaaangt stinkende stykke.

Sådan skriver Jan A. í en af kommentarerne på nationen! til de fastlåste finanslovsforhandlinger, hvor Bjarne Corydon og regeringen har fundet penge frem til de ældre for at komme Enhedslisten imøde, men ikke vil give sig på det 'bureaukratiske punkt', der handler om at skrive kravet om to bad til de ældre ind i serviceloven. Johanne Schmidt-Nielsen og Enhedslisten holder omvendt fast i, at de ældres bad skal skrives ind som et retskrav, ellers er regeringen velkommen til at udskrive valg.

Related contentSe også: Vestager: Regeringen foretrækker aftale med EnhedslistenSe også: Corydons tilbud til EL: Kan give dig gevinst på 2000 kroner

Stå fast
- Johanne stå fast!!! - Dette skal ind som en retskrav og ikke vilkårlige løfter som regeringen ikke kan holde, da det er udenom et retskrav, op til den enkelte kommune hvordan de forvalter (ældre-)milliarden. SÅ bliver det vel statuer og nye designmøbler på rådhuset istedet. Stå Fast, skriver - Ismael G. om det retskrav til ældre om at kunne komme i bad to gange om ugen, Enhedslisten har fremført. Og Søren K synes regeringens topforhandler Bjarne Corydon, bør erindre, hvad hans partiformand sagde i denne valgvideo fra 2007.( du skal klikke dig frem til 1.42 for at finde valgløftet om bad)

Bad hver dag, hvis de vil
- Socialdemokraterne vil sikre alle ældre ret til pleje på et rimeligt niveau. Er det virkelig for meget forlangt at vores ældre skal have ret til et bad hver dag. hvis de ønsker det. Eller (ret til red.) til at komme ud i frisk luft. Og med velfærdsrettighederne giver vi alle ret til anstændig alderdom, siger Thorning i valgvideoen, der blev vist på DR i valgkampen og siden er set 3743 gange på youtube.

Men hvad mener du? Skal Enhedslisten stå fast på kravet om to ugentlige bade?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere