Politi: Nej, vi giver ikke konfiskeret hash til gigtpatienter

Nogle syge danskere får et bedre liv, hvis de får hasholie. I går konfiskerede politiet næsten en halv liter - men den kommer ikke syge til gode

Hasholie. (Foto: AP)
Hasholie. (Foto: AP)

- Det er helt åndsvagt at det er forbudt med Cannabis-olie. Der er ingen der bliver skæve af det, og dem det vil gå ud over er medicinalindustrien. Det er sikkert derfor at hamp-planten er forbudt verden over?

Sådan skriver nationens! Jan B H. om produktet hash/cannabis-olie, der får sklerose-, gigt- og smertepatienter til enten selv at tage til Christiania eller sende familie/venner afsted for at købe det..

Se også: 25-årige 'Mette' syg af sclerose: Cannabisolie hjælper migSe også: Pæn dame køber hash til syg mor i JyllandSe også: Pushere: Syge strømmer til Staden

Men i går konfiskerede Task Force Pusherstreet, Københavns Politi, den største mængde hasholie, man kan mindes - 415 ml eller næste en halv liter. Olie, der nu ikke kommer de syge til gode:

Stop noget ægte kriminalitet
- Jeg glæder mig til om nogle år, hvor historiebøgerne vil drage paralleller mellem jagten på Cannabis, og kristendommens heksejagt, skriver K. H. og Alexander A. synes politiet er tarvelige:

- Ej hvor flot af dansk politi. De er virkelig dygtige....Smut nu ud og stop noget ægte kriminalitet og få legaliseret det hash!

Det udleverer vi ikke
Vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen forklarer, at det er politikerne, der har lavet loven, og at han ikke kan udlevere olien til syge mennesker.

- Nej, der får du det kedelig svar fra mig. Det kan vi ikke udlevere eller sælge, siger Poul Kjeldsen.

nationen!-medlem 'Holger Danske Vender Sig I Graven!' skriver om politiets hash-indsats:
- Spild af tid og ressourcer. Fuldstændig at gøre grin med de danske borgere.

Se også: Gigtpatient til politi: Gi' mig mit hash tilbage

2 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere