Alle i byen vandt i lotteriet - undtagen 'uheldige' Timmy

I Sverige deltager mange i postnummer-lotteriet, der - som navnet antyder - deler millioner ud til alle spillerne i et bestemt postnummer. Men lotteriet er en måned om at registrere flytning, og det betyder at Timmy ikke vandt

- Klart jeg er skuffet. Jeg føler mig rent ud sagt snydt.

Sådan siger 32-årige Timmy Kristensson, der igennem fem år har haft to numre i Svenska Postkodlotteriet til Kvällsposten. For da postnummeret for Anderslöv blev trukket i sidste weekend, blev Timmy ligeså glad som de 204 andre beboere i byen, der deltager i postnummerlotteriet, for han var flyttet til byen 1. november og var nu garanteret 10,000 kronor. Troede han.

For personalet i lotterihovedkvarteret, der delte 5 milliarder ud i gevinster sidste år, havde nemlig en trist besked da Timmy ringede for at høre, hvordan han kunne få sin gevinst.

- Beskeden var at det altid tager en måned fra man anmelder en flytning til de registrerer lodderne på den nye adresse. Men det synes jeg er helt forkert. Betaler man for numrene bør de da gælde der, hvor man bor, og ikke hvor man tidligere har boet, siger Timmy til avisen.

Men hvad siger du? Er det synd for Timmy?

Emma Knutsson, lotteriets presseansvarlige fortæller at reglerne er ens for alle, men at hun godt forstår Timmys bitre reaktion:

- Absolut, især når man se at naboerne vinder, siger hun.

Timmy overvejer nu at droppe sine lodder i postlotteriet, men er det en god ide?

Og hvad er den største gevinst du ikke vandt på grund af uheld?

0 kommentarer
Vis kommentarer